עדכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדכון
    נעמי
    06/11/2008

פניתי את רופא הגסטרואנטרולוג שלי ותיארתי לו את כאביי המתבטאים בכל הגוף <רגליים, ידיים, גב > הוא טען שהכל כתוצאה מהדלקת במעי הגס ושאין לו תשובה עבורי מה יכול לשכך את הכאבים הללו.. הוא טען שמותר לי ליטול רק אקמול וששאר התרופות עלולות להיות מסוכנות לחולי דלקת במעי.. מיותר לציין שאקמול לא עוזר לי בכלל.. איני יכולה להמשיך את חיי ככה בכאבים עזים, אני בקושי מתפקדת..האם יש תרופה שבכל זאת תוכל לעזור לי להקל על כאביי? האם נטילת קורטיזון כדור 1 ליום יכולה להועיל? אודה לכם על עזרתכם.. מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדכון

הוספת תגובה

• מסכימה עם יאיר

נעמי
    08/11/2008

באמת חבל שלא נותנים כאן מענה לכולם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמי

ד''ר אליזה טיומני
    09/11/2008

שלום נעמי
    ממכתבך אפשר להבין שאת סובלת מדלקת כרונית במיים -לא ברור איזה סוגUC אן CD
    בכל מקרה , בשתי המחלות יכולה להופיעה מעורבות של הפרקים-כאבים,דלקת
    מקרה כזה מומלץ לנסות תרופה בשם סלזופירין שהיא תרופה ישנה יותר אך עוזרת כאשר יש מעורבות הפרקים.
    כמו כן מומלץ לפנות לרופא -רוימטולוג לאבחנה מדוייקת והמלצות לאפשרויות טיפוליות נוספות יוש עוד ועוד
    בברכה ובהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו