קשר בין סטרפטוקוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר בין סטרפטוקוקס
    מירב
    07/11/2008

האם יש קשר בין סטרפטוקוקוס בשתן וברחם לבעיות מעי? סובלת זמן ממושך 3 שנים כאב בטן רבע ימיני בעיקר כבר חודשיים עם דלקת שתן ורחם טופלתי באנטיביוטיקה וזה חוזר האם יש קשר אולי בין הרחם והשתן למעי או הפוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר בין סטרפטוקוקס

הוספת תגובה

• קשר בין סטרפטוקוקס

פרופ' עמי ספרבר
    08/11/2008

שלום רב, מירב
    בדרך כלל אין קשר ישיר. יש שתי אפשריות עקיפות שאני יכול לחשוב עליהם. האחד הוא השימוש באנטיביוטיקה שיכול לגרום לסחמפטומים במעי והשני הוא הקרבה האנטומית בין האיברים שיכולה לגרום לתחושה שיש בעיה במעי עקב "הקרנה" של סימפטומים.
    ביחד עם זאת כדאי שרופא גסטרו יבדוק אותך היות וכאב בבטן הימנית יכול להתקיים מסיבות שאינן קשורות כלל לשתן או לרחם.
    בברכה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין גם לי יש גם בעיות בגרון וגם

מיכאל
    09/11/2008

חשד לצליאק האם צליאק יכול לגרום לסוג של אלרגיה וליחה מוגברת ? אחרי שאני אוכל לחם יש לי יותר ליחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו