הכנה לקולונסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה לקולונסקופיה
    אורית
    10/11/2008

אני עומדת לעבור בעוד כמה ימים בדיקת קולונסקופיה. אמרו לי שההכנה המומלצת היום היא עם מרוקן חדש. מתוך דברי אנשים שהתנסו הבנתי שזו חוויה לא קלה ואני חוששת מהקושי לעמוד בה ולבצע הכנה ראויה. האם יש לכם "טיפים" שיעזרו לי לעבור את תהליך ההכנה ביתר קלות? אודה מאוד על תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה לקולונסקופיה

הוספת תגובה

• הכנה לקולונו

ד''ר אליזה טיומני
    10/11/2008

שלום אורית
    קיימת הכנה נוספת קלה יותר ונעימה יותר אך לא נמצאת הרשימת תרופות של קופות חולים ויש לרכוש אותה באופן פרטי-"פיקו-סלקס"-3 מנות להכנה. אפשר למצוא אותה בבית מרחקת רח' באלוף דוד 40 ברמת חן וא בבית מרקחת שור טבצניק בת"א

בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קולונסקופיה

אורית
    11/11/2008

תודה על התגובה המהירה. האם ניתן לקנות את ההכנה "הקלה" ללא מירשם רופא? האם יש בה סיכון ? ( הבנתי שמישרד הבריאות לא ממליץ על ספודקסלמשל) האם היא יעילה באותה מידה? האם יש טיפים לעבור את הכנת המרוקן בצורה קלה יותר.? אודה מאוד על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקווקה מאוד לתשובה

אורית
    12/11/2008

אני חייבת לקבות את החומר היום ולכן התשובה דחופה לי תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו