מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה לקולונסקופיהאורית10/11/2008
אני עומדת לעבור בעוד כמה ימים בדיקת קולונסקופיה. אמרו לי שההכנה המומלצת היום היא עם מרוקן חדש. מתוך דברי אנשים שהתנסו הבנתי שזו חוויה לא קלה ואני חוששת מהקושי לעמוד בה ולבצע הכנה ראויה. האם יש לכם "טיפים" שיעזרו לי לעבור את תהליך ההכנה ביתר קלות? אודה מאוד על תשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לקולונו
ד''ר אליזה טיומני10/11/2008שלום אורית
קיימת הכנה נוספת קלה יותר ונעימה יותר אך לא נמצאת הרשימת תרופות של קופות חולים ויש לרכוש אותה באופן פרטי-"פיקו-סלקס"-3 מנות להכנה. אפשר למצוא אותה בבית מרחקת רח' באלוף דוד 40 ברמת חן וא בבית מרקחת שור טבצניק בת"א
בהצלחה
ד"ר אליזה טיומני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולונסקופיה
אורית11/11/2008תודה על התגובה המהירה. האם ניתן לקנות את ההכנה "הקלה" ללא מירשם רופא? האם יש בה סיכון ? ( הבנתי שמישרד הבריאות לא ממליץ על ספודקסלמשל) האם היא יעילה באותה מידה? האם יש טיפים לעבור את הכנת המרוקן בצורה קלה יותר.? אודה מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקווקה מאוד לתשובה
אורית12/11/2008אני חייבת לקבות את החומר היום ולכן התשובה דחופה לי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?