בעיות במעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במעי
    אתי
    11/11/2008

אני מיועדת לעשות קולונוסקופיה בעוד כחודש יש לי טחורים פנימיים וגם לפני כשנה ביצעתי חוקן בריום שיצא תקין לחלוטין בגלל עבר במשפחה של סרטן המעי וגם כאבים בפי הטבעת פנימה נשלחתי לקולונוסקופיה אמרו שיכול להיות שיש לי מעי רגיז (היה דימום מאד קל שלא חזר כבר כשבועיים) מה שקצת מלחיץ אותי שנכנסתי להתפנות וביצעתי צרכים לאחר עצירות וצואה קשה ופתאם אח" כ יצא שילשול לא מיימי אבל צואה דלילה באותו זמן מאד נלחצתי וכרגע גם יש לי רעשים של קירקורים מהמעיים אני לחוצה האם במצב של סרטן יכול להיות באותו יציאה גם יציאה קשה ואח"כ דלילה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במעי

הוספת תגובה

• בעיות במעי

פרופ' עמי ספרבר
    11/11/2008

אתי, שלום רב
    המצב שאת מתארת שכיח מאוד ואיננו מעיד על קיום סרטן במעי הגס (גם לא שולל אותו כמובן). את לא הזכרת את גילך, נתון שקשור בצורך לעשות קולונוסקופיוה עקב עבר משפחתי וגם לא הקרבה של קרוב המשפחה.
    בכל אופן אני ממליץ לעבור את הקולונוסקופיה (ללא חרדה על רקע היציאות שתיארת) ולאחר מכן, במידה והבדיקה תקינה, לפנות לרופא המתמחה בנושא תסמונת המעי הרגיש.
    באיחולי הצלחה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות מעי

ד''ר אליזה טיומני
    11/11/2008

שלום אתי
    קרוב לוודאי יש לך באמת תסמונת מעי הרגיש ועקב סיפור משפחתי חובה לבדוק את המעי הגס.
    ביציאה אחת יכולים להיות חלקים קשים מעורבים עם יציאה רכה
    לא לדעוג!

בברכה
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו