בדיקת קולונוסקופיה - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קולונוסקופיה - דחוף
    מאיה כהן
    02/12/2008

שלום שמי מאיה אני בת 30 בריאה בדר"כ סובלת מלחץ דם גבוה מטופלת עם אמלו , בהתחלה עם נורמיטן, והיפר של בלוטת התריס מטופלת עם פרופיל תאורציל, במשך החודש האחרון סובלת משילשולים , הגסטרולוג אמר שצריך לעשות קולונוסקופיה ובדיקת פסג', אני מאד פוחדת מבדיקת הקולו, גם מההכנה ששמעתי שהסופודוקס גורם לבחילות והקאות,, אחרי הבדיקה לכאבי בטן , הסופודוקס לא בריא לכליות.... בקיצור פחד, גם הבדיקה שמעתי לא נעימה, מה יכול להקל עלי בבדיקת הקולו מבחינת ההכנה לה, הבדיקה תתבצע ביום חמישי ב19:30 , מה מותר לי לאכול באותו היום, וגם מה מותר לי ביום לפני הבדיקה זאת אומרת יום רביעי, אני פשוט בחרדות נוראיות .... אנא הרגיעוני, יש לי כמה תוצאות של בדיקות שביקש הרופא יש הפרעה קלה בתפקודי כבד ואם תירצו אכתוב את תוצאות הבדיקות תודה רבה ויום מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת קולונוסקופיה - דחוף

הוספת תגובה

• בדיקת קולונוסקופיה - דחוף

פרופ' עמי ספרבר
    04/12/2008

שלום מאיה,
    כשקובעים תור לקולונוסקופיה מקבלים הנחיות פשוטות וברורת לגבי מה מותר לאכול ומה לא, ומתי. אם יש שאלות ספציפיות צריך להפנות אותן למכון (בד"כ לאחות האחראית).
    לגבי הסופודקס, כפי שציינו בתשובות קודמות לפונים אחרים מומלץ להשתמש במרוקן חדש ולא סופודקס.
    אין הכנה נעימה לקולונוסקופיה. כל צורות ההכנה כרוכות באי-נוחות. חבל להקשות על עצמך את המלאכה.
    בברכת הצלחה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו