ניתוח דורטיקוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח דורטיקוליטיס
    שלומי
    26/01/2009

לפני שנתיים עברתי ניתוח דורטיקוליטיס כולל סתומה יש דבר שמטריד אותי האם זהו תהליך שלוקח זמן עד שמגיעים לניתוח או שמה מרגע הכאבים כבר נקבע גורלי? והאם הייתה אפשרות לטפל אחרי הכאב הראשון או שהזמן שחיכיתי עם הכאבים שלח אותי לניתוח אנא ענו לי זה פשוט לא עוזב אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח דורטיקוליטיס

הוספת תגובה

• ניתוח דורטיקוליטיס

ד''ר אליעד קרין
    27/01/2009

לשלומי שלום רב

רב מיקרי הדיורטיקוליטיס הינם קלים וניתנים לטיפול ע"י טיפול אנטיביוטי פומי ומנוחת מעי תחילה.
    במיקרים חריגים הסתמנות הדיורטיקוליטיס הינה קשה ועשויה לכלול התנקבות המעי לחלל הבטן עם דלקת זיהומית קשה של חלל הבטן או שמדובר בארועים של היוצרות מורסות בחלל הבטן ואז ההמלצה היא להתערב ניתוחית.
    קשה לחזות מראש איזה מהמיקרים יזדקק לניתוח.
    בעבר היתה המלצה גורפת שכל מי שחווה שני התקפים לפחות של דיורטיקוליטיס יעבור ניתוח.
    בשנים האחרונות יש שינויי מגמה אולם יש קו מנחה - גיל צעיר ואורעים יחסית קשים - מומלץ לנתחם באופן מונע.

בברכה,

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו