קרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרון
    אמה
    28/01/2009

אני הובחנתי כסובלת מקרון לפני כחצי שנה. מאז אני מטופלת ע"י 2400 מג' אסקול ביום ובנוסף התחלתי דיאטה של scd . המצב הוטב אך לא עד כדי "חזרה לחיים רגילים". אם אני צריכה לצאת בערב לאירוע, אני בקושי אוכלת במשך היום ע"מ למנוע פעולה. האם עלי לפעול באופן שונה , לשנות כדורים ו/או מינון? האם קיימת תמיכה לסובלים מקרון ולמשפחותיהם? תודה רבה על תשובתכם אמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרון

הוספת תגובה

• קרון

פרופ' עמי ספרבר
    28/01/2009

אמה, שלום
    אינך מציינת את הדבר החשוב ביותר והוא האם את במעקב מסודר של גסטרואנטרולוג? אינני מכיר את האותיות scd אך בדרך כלל אין צורך בדיאטה ספציפית לקרונס, אלא בנסיבות מיוחדות.
    לדעתי את צריכה להפנות את השאלות שלך לגסטרואנטרולוג מומחה באופן אישי. הוא/היא יוכלו להעריך את המצב הקליני ולייעץ לגבי שינוי טיפול, אם דרוש.
    ישנן עמותות חולי קרונס וקוליטיס שמעניקות תמיכה מצויינת לחולים ולמשפחותיהם. אפשר לאתר אותם דרך האינטרנט.
    בהצלחה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

דידי
    28/01/2009

יש בynet אתר נפלא לחוליי קרוהן והוא פעיל מאד ואנשים מאד נחמדים,בנוסף יש את העמותה של קרוהן טל לקוו החם:037447391 בשעות הערב.בהצלחה ורק בריאות אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו