קוליטיס והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוליטיס והריון
    מיכל
    17/02/2009

שלום, אני בת 26 לפני כ-5 שנים אובחן אצלי קוליטיס כיבית של צד שמאל. אני מאוד מעוניינת להכנס להריון אך אני גם די חוששת מהמצופה.... מה יקרה אם יתפרץ התקף? מה עם העובר וכו'. חשוב לי לדעת מה חולות קוליטיס צריכות לקחת בחשבון כאשר הן מעוניינות להכנס להריון. (כ-שנתיים הקוליטיס אצלי לא יציב, האם זה גם משהו שאני אמורה לקחת בחבון מפני שבעבר הרופאה שלי אמרה לי שבתקופת ההריון הקוליטיס "שותק" אך משיחות עם אחרים הבנתי שזה לא ממש נכון....) תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוליטיס והריון

הוספת תגובה

• קוליטיס והריון

ד''ר אליזה טיומני
    17/02/2009

שלום למיכאל
    אם ברצונך להביא ילד לעולם -אין מניעה לכך אך חשוב לדעת שכדי להתחיל את ההריון בזמן כאשר מחלתך בהפוגה -אז צריך לעשות מאמץ לשם כך כולל שינוי בתרופות .
    קוליטים עלולה להחמיר בחלק ראשון ולאחר ההריון אך לא בהכרח-ותמיד יש טיפול תרופתי שאפשר לתת . בעת ההחרפה. מקובל לא להפסיק תרופות קבועות בזמן ההריון .

מאחלת לך הצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו