קרוהון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוהון
    ריקי
    17/02/2009

אני בת 26 חולת קרוהון כבר למעלה משנתיים עד לפני כחודש היה לי מצב של התלקחות של כאבים מאוד חזקים בבטן התחתונה. אולם היום אני מזריקה הומירה כ- 40 מג למרות שזה נראה לי שזה לא יעזור לי,(לקחתי כבר 160 מג והמצב היה לי יותר טוב למרות שהיות יש לי בשבוע האחרון כאבים מאוד חזקים בבטן, אולי זה קשור ל 40 מ"ג שאני לוקחת כיום ועלי להתייעץ עם הרופא שלי. ועןד שאלה שמטרידה אותי מאוד קראתי לאחרונה שמי שחולה במחלת הקרוהון יש לו סיכוי גבוה לחלות בגידול במעי הגס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרוהון

הוספת תגובה

• קרון

ד''ר אליזה טיומני
    17/02/2009

שלום לריקי

במידה ויש לך כאבים חזקים מאוד בשבוע אחרון חובה עליך להתיעץ עם הרופא המטפל-יתכן ו את עדיין לא בהפוגה ושי לחכות עוד מס' שבועות
    בנוגע לסרטן - יש עליה מסויימת בשכיחות מקרי סרטן אצל חולי מחלות דלקתיות של המעיים אך זה לאחר הרבה שנות מחלה-מעל 10 וגם תלוי איזה חלק מהמעי מעורב .

הבראה מהירה

ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריקי, קראי את שכתבתי על הקרוהן

יורם גני
    20/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו