גמילה מנרות גליצרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מנרות גליצרין
    מיכאל
    24/02/2009

לפני שנתיים התחלתי לסבול מעצירות והתחלתי להשמש בנרות גליצרין על בסיס יומי. כרגע הצואה שלי די רכה אבל אני לא מסוגל לבצע יציאה בלי נר גליצרין (אני יכול ימים לא ללכת לשירותים ורק להרגיש כובד ולחץ בבטן) . אפילו כשיש לי שילשול אני רק מרגיש גזים וכאב בבטן התחתונה אך לא מצליח לבצע יציאה לבד. רק אם אני מכניס נר גליצרין זה יוצא. (אני שותה מים, אוכל סיבים ירקות וכל הסיפור הידוע.. זה לא קשור בתזונה) . מה אפשר לעשות? איך ניתן להיגמל מתלות בנרות גליצרין? האם זה בכלל אפשרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מנרות גליצרין

הוספת תגובה

• נרות גליצרין

ד''ר אליזה טיומני
    24/02/2009

שלום למיכאל
    אין לי יותר מדי פרטים לגביך אך התשובה הקצרה -כן -בהחלט אפשר להתפטתר מנרות -יש לבצע בדיקות בנוגע לתפקוד מעי הגס ורצפת האגן ולהתאים טיפול לאחר מכן.

בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכאל
    25/02/2009

תודה לאן עלי לפנות ואיזה בדיקות לבקש? (אני גר בחיפה אבל אם בתל אביב זה יותר טוב אין לי בעיה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכאל

ד''ר אליזה טיומני
    26/02/2009

למכוני גסטרו
    לבקש בדיקת מנומטריה של פי הטבעת הבודקת את תפקודו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך הולכת הבדיקה והאם ההכנה קשה?

מיכאל
    26/02/2009

אם אפשר בבקשה לדעת אם הבדיקה הזו קשה ווהאם ההכנה לבדיקה היא קשה? בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו