לדר' אליעד קרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדר' אליעד קרין
    זהבה טויטו
    14/03/2009

שבוע טוב לך ,אם זכור לך ספרתי לך על אמא שלי ועל הניתוח מעי שלא הצליח ושהיתה בטיפול נמרץ ,בהמשך לתגובותייך ,אמא שלי עברה השבוע לשיקום בבית חולים שמיועד לכך באשדוד ,הסטומה עדיין ישנה ויש לה המון הפרשות ודימומים האם במשך הזמן זה מסתדר או שכך יהיה עד הניתוח החוזר לסגירת המעי?ורציתי לשאול עוד משהו אנחנו המשפחה מאוד מתלבטים שהיא תעבור שוב את הניתוח באותו בית חולים שהיא עברה ,האם יש מנתח ובית חולים שאתה יכול להמליץ בחום ,בבקשה יעוצך חשוב לי ובאמת שנתת לי כוחות ,מחכה לתשובה בהקדם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר' אליעד קרין

הוספת תגובה

• לזהבה

ד''ר אליעד קרין
    18/03/2009

לזהבה שלום רב

שמחתי לשמוע שהשלב הקשה ביותר כבר מאחוריכן וכעת אימך עברה לשיקום.
    לגבי ההפרשות והדימומים - חשוב מאד להעזר באחות סטומה - מדובר באחיות שיש להן הכשרה מיוחדת לטיפול בסטומות על בעיותיהן השונות - צריכה להיות כזו בכל קופת חולים ובכל מחוז.
    ממליץ להמתין לפחות 3 חודשים לפני החלטה על סגירת הסטומה.
    המלצתי באופן כללי היא כי את ניתוח סגירת הסטומה יבצע אותו המנתח שהיה בזמן יצירת הסטומה מאחר ופרטי הניתוח המדוייקים והבעייתיות מוכרת לו.

בברכת רפואה שלמה,

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו