רק קולונקופיה וירטואלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק קולונקופיה וירטואלית
    יעקב
    17/03/2009

שלום רב- אני בן 67 ,סובל שנים מעצירות ,מעי רגיז,מצאו אצלי קנדידה וגסטריטיס הליקובקטר פילורי{אני מקווה שהשם נכון}.עברתי 'קולונוסקופיה לפני 4 שנים זה היה סיוט, כי אינני יכול להסתובב לצד שמאל. הצינור הגיע עד המעי הגס ולא יכול היה להכנס יותר. הורידו לי פוליפים לא ממאירים. אמי נפטרה מסרטן הלימפה. בתקופה האחרונה אני משתמש רק במשלשלים. הכאבים התגברו בכל חלקי המעים ובלגן בקיבה. אני יכול לעבור רק קולונוסקופיה וירטואלית. האם זה יעיל? בנוסף יש לי CHOLELITHIASIS ,DOLICOLON+DIVERTICULOSIS בתודה -יעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק קולונקופיה וירטואלית

הוספת תגובה

• רק קולונקופיה וירטואלית

פרופ' עמי ספרבר
    19/03/2009

שלום יעקב,
    אם יש פוליפים קולונוסקופיה וירטואלית לא תעזור כי אין "כריתה וירטואלית". בתור בדיקת סקר אצל מי שמתקשה לעבור קולונוסקופיה רגילה הבדיקה מקובלת, אך קח בחשבון שיומלץ לעשות קולונוסקופיה רגילה עם יש ממצאים בוירטואלית המחייבים זאת.
    מעבר לזה לדעתי רצוי לפנות לייעוץ אישי עם מומחה למעי רגיש לאור ה"בלגן" בבטן שאתה מתאר.
    בברכה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו