קוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוליטיס
    שמר
    08/08/2007

אובחנתי כחולה קוליטיס אחרי תקופת סבל ארוכה. לא הצלחתי להבין אם זה משהו שישאר איתי בוודאות לאורך כל החיים. אני בחור צעיר, בריא (עד עכשיו) וקשה לי להשלים עם המחשבה שתהיה לי מחלה כזאת כל החיים. אין משהו שאפשר לעשות בשביל למנוע התפרצויות שלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוליטיס

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    08/08/2007

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=120 id=link]נכויות, מחלות כרוניות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוליטיס

ד''ר שמואל אביטל
    12/08/2007

שמר שלום,
    אבחנה של אולצרטיב קוליטיס היא אבחנה של מחלה כרונית שמתאפינת בהחמרות והקלות לאורך הזמן. כדאי להיות במעקב של גסטרואנטרולוג על מנת להתאים את הטיפול התרופתי ולבצע מעקב של קולונוסקופיה. כיכלל, כאשר הטיפול התרופתי לא עוזר או שהמעי מראה סימנים טרום ממאירים ניתן לכרות את המעי הגס כולו ובעצם "להיפטר מהמחלה". הניתוח הוא מעט מורכב וכרוך ביצירת מעין כיס של מעי דק המחליף את הרקטום.
    אשמח לעמוד לרשותך
    דר אביטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו