טיפול מתאים לדלקות במעי הגס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול מתאים לדלקות במעי הגס
    זהבה
    11/04/2009

היי,
    עברתי פעמיים בדיקת קולונוסוקופיה בשנתיים האחרונות, ולפי התוצאות יש לי דלקות במעיים
    מה שמעיד על מחלת קרוהן, לכן אני נוטלת רפאסל 3 גרם ביום.
    השאלה שלי אם אני שותה כדורים לפי ההוראות של הרופא מדוע יש לי עדיין דלקות ומדוע יש לי עדיין יציאות לא סדירות שלשולים, יציאות רכות, לפעמים עצירות ומה שתמיד מופיע אצלי בכל יציאה הוא דימומים רבים עם הפרשות לפעמים היציאות רק עם דמומים והפרשות ללא יציאת צואה כלל.
    בנוסף הבטן שלי תמיד נפוחה ויש גם גזים זה מתחיל להציק ולא נוח בכלל.
    כששאלתי את הרופא שלי למה עדיין כל זה מופיע אצלי כבר במשך שנתיים ולא עובר למרות שאני שותה כדורים?
    אז הוא המליץ לי לעשות בנוסף חוקנים של ראפסל כל לילה במשך שלושה שבועות, אני מפחדת לעשות זאת בגלל שבבדיקה הקולונוסקופיה האחרונה עשיתי חוקן והרגשתי כאבים ודיקורות בצד הבטן השמאלית יותר לכיוון הגב.
    השאלה שלי האם זה סביר מה שהרופא מבקש ממני לעשות האם זה יכול לגרום לבעיות אחרות?
    ובכלל האם מישהו יכול להמליץ לי על רופא גסטרו אחר פרטי או דרך הקופה?
    הרופא שלי בכלל לא נעים לשיחה חסר סבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול מתאים לדלקת במעי

ד''ר אליזה טיומני
    11/04/2009

שלום זהבה
    ממכתבך נוצר רושם שטיפול שאת מקבלת לא מספיק ואת לא בהפוגה -מחלתך ממשיכה להיות פעילה.יש לשקותל מתן טיפול אחר באימוראן או פורינטול או אחר
    אני לא יודעת באיזה קופה את אך בכל קופה יש מספיק רופאים גסטרואנטרולוגיים שתוכלי להחליף רופא אם את לא מסתדרת עם הרופא הנוכחי.

בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אליזה

זהבה
    13/04/2009

תודה על התשובה
    אני בקופ"ח כללית, יש רופא/ה גסטרו שאת יכולה להמליץ לי באיזור הצפון קריות /חיפה.
    ומה לגבי החוקניטם שהרופא שלי אמר לי לעשות כל לילה במשך שלושה שבועות? אני לא יודעת מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהבה

ד''ר אליזה טיומני
    15/04/2009

אין בעיה עם חוקנים -אלה חוקנים רפואיים בנפח קטן של 100 מל' מכניסים בלילה לפני שינה ולא קמים כך שהחומר ישפיע במשך הלילה וירפא את הרירית .
    בנוגע לרופא-את יכולה לגשת לביקור פרטי למנהל מכון גסטרו בבית חולים רמרב"ם בחיפה ולקבל החזר דרך כללית מושלם -פרפסור רמי עליאקים .
    בהחצלה
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אליזה

זהבה
    17/04/2009

אוקיי תודה עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו