רעשים במעיים וגזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעשים במעיים וגזים
    אריאל
    15/05/2009

שלום
    אני בן 34 בארבעה השבועות האחרונים אני סובל מרעשים במעיים עים גזים כל היום אני מפיח גזים אין לי בעיה של שלשול או דימום או ירידה במשקל אני כן סובל מטחורים וחומציות אני לוקח לנטון אבל האי נעימות הרעשים והבטן הבטן הנפוחה וההרגשה כיאלו אני חייב ללכת לשירותים אים כי היציאות שלי תקינות ואני לא סובל מעצירות או שלשול מה שעוד מציק לי ואני לא יודע אים זה קשור הוא הכמויות הגדולות של אוכל שאני אוכל בחודשיים האחרונים אני מרגיש לא שבע אים אני אוכל ארוחה אחרי שעה אני עוד פעם רעב הפחד שלי שאני אעלה במשקל אף פעם לא היתי אכלן זה דבר שמפליא אותי האים יכול להיות שאני סובל מפרזיטים במעיים ?או משהו אחר ויש לבדוק את זה?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעשים במעיים וגזים

הוספת תגובה

• רעשים במעי וגזים

ד''ר אליזה טיומני
    21/05/2009

שלום לאריאל
    מכיוון שתופעות שאתה מתאר הן חדשות אצלך ורק הופיעו בחודש אחרון בהחלט רצוי לבצע בדיקת צואה לפרזיטים דרך רופא משפחה
    מה שבינתיים אתה יכול לעשות זה להימנע מאכילת חלב,שוקולד,גלידה,קצפת ומשקאות מוגזים וקיטנניות -דברים שגורמים לריבוי גזים .ולהוסיף פרוביוטיקה פעמיים ביום לחודש
    במידה ואין שיפור-רצוי לפנות לרופאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו