שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טל
    25/05/2009

שלום שמי טל, בת 22 חולת קרוהן.
    אני מטופלת ביומירה על בסיס שבועי אבל יש דבר אחד שמציק לי.. ביום יום אני סה"כ מרגישה טוב, אבל לאחר כל הליכה לשירותים מתחילים כאבים באזור של הדלקת שנרגעים אחרי שעוברות כמה שעות או יום לאחר מכן..(אצלי הכאבים בד"כ מקרינים לגב) וזה באופן קבוע.. רק לאחר הליכה לשירותים מתחילים הכאבים שעוברים אחרי יום ואז אני מרגישה טוב עד לפעם הבאה שאני הולכת לשירותים. אם היומירה משפיעה, למה זה קורה כל פעם שאני הולכת לשירותים?
    זה בוודאות מהאזור של הדלקת-אני יודעת. (הכאבים התמידיים של המחלה הם באזור הזה, אבל מאז קבלת היומירה הם הפסיקו וכאילו מתעוררים רק אחרי שהולכים לשירותים משום מה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אליעד קרין
    25/05/2009

לטל שלום רב

על מנת לענות לשאלתך יש צורך במידע נוסף רב.
    מיקום מדוייק היכן בגב, איזה צד האם הכאב מקרין למותן, האם הכאב הוא בתחושת הלחץ ליציאה, תדירות היציאות.
    איזה בדיקות עברת ובאיזה אזורים נצפתה פעילות המחלה.
    מאחר והאינטרנט אינו המקום לקבל אבחנות אמליץ לך לפנות לגסטרואנטרולוג המטפל עם תלונותייך.
    יהיה צורך לברר באופן ספציפי האם קיימת התלקחות של התהליך הדלקתי והאם יש עדות לתהליך דלקתי באזור האגן ו/או בסמוך לרקטום.

בכבוד רב,

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר אליזה טיומני
    26/05/2009

שלום טל
    חשוב שחל שיפור עם טיפול בהומירה וכאבים הקבועים שהיו מופעיעם כעת רק לאחר היציאה.
    קשה לענות לך כי חסרים פרטים רפואים
    יתכן שעקב טיפול בהומירה הדלקת של המחלה השתפרה והופיעה צלקת באיזור או הדבקויות שגורמות לכאבים בעת הפעלת המעי בזמן היציאה.
    עברת בדיקות הדמיה לאחרונה ? CT צילומים?
    תתיעצי עם רופא גסטרו שמטפל בך

בברכה -ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו