מרוקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרוקן
    מינה
    11/06/2009

שלום רב,
    אני צריכה לעבור בדיקת קולונוסקופיה ואמורה לשתות את המרוקן. האם ידוע על תופעות לואי לחומר זה. כמו כן, אני מרגישה רע מאוד בזמן שלשולים. האם זה עקב איבוד מינראלים כגון מלחים. מה אני יכולה לעשות כדי לא להגיע למצב של דעיכה (מה גם שזה לפני בדיקה עם הרדמה). האם יש איזה כדור מינראלים שאפשר לקחת או משהו אחר.
    אודה לתשובה. מינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרוקן

הוספת תגובה

• מרוקן

פרופ' עמי ספרבר
    13/06/2009

שלום מינה,
    תופעות הלוואי נובעות מהטעם של מרוקן והכמות שצריך לשתות. אין צורך לעשות דברים מעבר להמלצות בהוראות שקיבלת. אם לא תשלשלי כתוצאה מהמרוקן המעי לא יהיה מוכן לבדיקה. את יכולה לבקש מהרופא המבצע את הבדיקה לתת לך עירוי נוזלים בזמן הבדיקה ובזמן ההתאוששות כדי לעזור לך להתאושש יותר טוב.
    בברכת הצלחה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרוקנות חלקית

חסיה
    06/07/2009

שנים שיש לי פרוקטיטיס בחלק התחתון של המעי הגס. לרוב זה בשליטה וגם עכשיו זה בשליטה. הבעיה שבזמן האחרון אין אני מצליחה להתרוקן לגמרי, אלא במשך כל היום, יש לי צורך בנתינת צואה, ולא שילשולית. מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרוקנות חלקית

ד''ר אליזה טיומני
    06/07/2009

שלום לחסיה
    סיפור שאת מוסרת בהחלט דורש התיחסות -אליך לפנות לרופא גסטרואנטרולוג להרחבת הבירור.

בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו