בעיית שלשולים קשה לאמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שלשולים קשה לאמי
    קרן
    15/06/2009

שלום רב, לפרופ' עמי ספרבר,אמי בת 58 סובלת כ 3-4 שנים מבעיה קשה מאוד של שלשולים,ירדה במשקל מאוד , לעיתים מופיע גם דימום, נערכה בדיקת קולנוסקופיה - רופא בבי"ח מאיר לא אבחן קוליטיס ורופא אחר בבי"ח ברזילי - אבחן קוליטיס , המצב הוא כזה שהיא אינה מטופלת בשום כדור או תרופה אשר מרגיעה אותה כדי לצאת ליום עבודה היא שותה ביום כ 4 כדורי STOPIT , מפעם לפעם היא גם סובלת מכאבי בטן קשים ,יש לציין כי לפני שנים חלתה אימי בסרטן ה שד - עברה טיפולים כימותרפים קשים ביותר והקרנות וללא כריתה. מאז היא במעקב - תודה לאל הכל בסדר .
    אך חייה הם לא חיים , היא כמעט ולא אוכלת כלום מלבד אורז מעט לחם היא רזה מאוד , אין מהיכן לעשות דיאטה (שוקלת 46 ק"ג ), האמת שהיא דיי נפלה בין הכסאות אין ממש בכדורים שנתנו לה לטיפול והשלשולים לא פסקו.
    אני מודעת לכך שעליה לפנות לטיפול אישי יותר , כיצד אם כן נוכל לשפר את איכות חייה ולהקל עליה בתופעות הללו שמונעות ממנה לתפקד כאדם רגיל (גם לעבודה היא כמעט ולא מסוגלת להגיע - נמצאת בהליך פרישה)
    אני מאוד מודה לך שהקדשת מזמנך , מיותר לציין עד כמה אני מודאגת ממצבה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שלשולים קשה לאמי

הוספת תגובה

• בעיית שלשולים קשה לאמי

פרופ' עמי ספרבר
    17/06/2009

שלום רב, קרן
    אני מבין בהחלט את דאגתך לאמך. הבעיה מבחינתי כיועץ היא שאת מציגה שתי עמדות נוגדות של רופאים מומחים מבלי שיש לי אפשרות כלשהי, על סמך המידע הניתן, להעריך מה יש לאמך. מעבר לכך יש סוגי קוליטיס שונים, כך שגם אם יש לה קוליטיס אינני יכול, על סמל המידע שהצגת כאן, להציע טיפול ספציפי עבורה.
    אני סבור שאמך צריכה לפנות לקבלת חוות דעת נוספת עם כל המסמכים. יתכן שיהיה צורך לחזור על בדיקה זו או אחרת להבהיר סופית את האבחנה ולהציע טיפול. בכל מקרה לא הייתי מניח למצב להמשיך כפי שהוא.
    אני מקווה שזה עוזר,
    בברכה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה!

קרן
    17/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו