תסמינים לסרטן מעי הגס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים לסרטן מעי הגס
    אייל
    15/06/2009

שלום
    אני בן 25,אני חווה הפרעות בהתרקונות בחודשים האחרונים,אין לי עצירות,אך עם אי יכולת להתרוקן עד הסוף וכליל בזמן יציאה,כל זאת החל לאחר בדיקה אנוסקופית לזיהוי טחורים שעברתי וכמובן לא חווית לעולם תופעות מהסוג הזה אלא רק לאחר הבדיקה האנוסקופית, ביקרתי אצל שני כירורגים בכירים בבתי החולים אשר בדקו אותי ידנית והסיקו שהאזור נראה תקין וטוב אך אין הרפיה טובה ויישור התעלה האנאלית ושלחו אותי לבדיקות מנומטריה ואולטראסאונד פריאנאלי,שעדיין לא עשיתי,בשיחותיי עם הרופאים הם לא העלו אפשרות של חשד לסרטן מעי הגס, אני חווה גם לעיתים לא כל הזמן כאבי גב תחתון ומותן לא נוראים אך מעיקים,שאלתי היא האם גם כאבים מסוג הזה בשילוב עם הפרעה בהתרקונות כזו מהניסיון שלכם הוא תסמין ידוע לחשד לסרטן מעי הגס ועליי להיבדק בהתאם,למרות שאין עבר משפחתי ואני בן 25 ולא חווה תסמינים נוספים ידועים לסרטן מעי הגס והתחלתי לחוות תופעות אלו רק לאחר הבדיקה האנוסקופית,סליחה על האריכות אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמינים לסרטן מעי הגס

הוספת תגובה

• תסמינים לסרטן מעי הגס

ד''ר אליזה טיומני
    15/06/2009

שלום לאייל
    תסמינים שתארתה מתאימים יותר לבעיות תפקודיות ברצפת האגן מאשר לסרטן מעי הגס
    אבל אנו נוהגים בד"כ לבצע בדיקה פנימית בעת הופעת השינויים בתחושות ויציאות ולכן אני מציעה שאתה תעבור סיגמואידוסוקפיה שזו בדיקה של 50 - 60 סמ' דיסטאליים של המעי ואז באמת אפשר להתמקד בבירור וטיפול בבעיה תפקודית שיש לך ברצפת האגן
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו