חשד לדלקת במעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לדלקת במעי
    עידן
    27/08/2007

שלום ד"ר,

במהלך 3 החודשים האחרונים ירדתי כ-14 ק"ג במשקל, תוך כדי שלשולים מרובים (לעיתים אפילו כ6 יציאות ביום), כאבי בטן ולעיתים בחילות.
    בבדיקת סיטי בטן שערכתי נמצא כי יש רושם לעיבוי קל באיליום הסופי בסמוך לאיליו-צקל VALVE- אין לשלול מחלת קרוהן התחלתית.
    לאחר מכן בבדיקת קולנוסקופיה נראתה NODULAR LYMPHOIDE HYPERPLASIA קלה ונלקחו ביופסיות (טרם נתקבלו תשובותן).

ברצוני לשאול האם לדעתך קיימת אצלי דלקת או שמא סובל אני מתסמונת המעי הרגיז?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לדלקת במעי

הוספת תגובה

• דלקת במעי

ד''ר שמואל אביטל
    31/08/2007

אני חייב לציין שהתיאור שתיארת יכול להתאים לקרון כולל התסמינים וכולל בדיקת ה CT. תסמונת המעי הרגיז לא אמורה לגרום לירידה כה משמעותית במשקל. כדאי לחכות לתשובת הביופסיות ולתאם תור לגסטרואנטרולוג. במידה והישנו חשד סביר לקרון כדאי להתחיל טיפול.
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עידן
    01/09/2007

אם זה לא קרוהן, מה זה יכול להיות? (אני בימים שלפני קבלת התשובה לביופסיה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ד''ר שמואל אביטל
    02/09/2007

יש בהחלט אפשריות אחרות בעיקר זיהומיות - חידקים או וירוסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו