מאד דחוף לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאד דחוף לי...
    ימית
    15/07/2009

שלום אני בת 21 ,אני כבר כשבועיים סובלת מסיבי דם אדומים בלבד (אדום טרי) בצואה ממש כמו רצועות דם ארוכות\קצרות שמעורבות עם הצואה ושאני מנגבת גם אפשר לראות ממש מפחיד לפעמים ממש קצת ולפעמים ממש הרבה .אין לי שום שילשול אם עצירות שום שינוי חריג ביציאות!
    אין לי סחרחרות עייפות או הקאות ולא כלום....!
    ניגשתי לרופא משפחה עשה לי בדיקה כללית פשוטה+ בדיקת דם רגילה שהייתה תקינה שזה היה יומים לפני שגיליתי מה שיש לי והוא והפנה אותי לרופא מומחה הרופא קבע לי תור ב27 ליולי שיש לי עוד שבועיים האם זה דחוף???..לחכות או לא???..מה לעשות??....
    מה שכן, אבא שלי לקה במחלת הסרטן מעי הגס לפני שנה שהוא היום בן 49 לפי מה שהבנתי זה גנטי.

מה זה? למה סיבים ???..למה אדום טרי?...אני לא יודעת מה לעשות????..
    האם זה יכול להוות לי חשד ???..בבקשה תענו לי דחוף ...
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאד דחוף לי...

הוספת תגובה

• מאוד דחוף

ד''ר אליזה טיומני
    16/07/2009

ימית
    דמם רקטלי על צורותיו -מחייב בדיקה של חלק התחתון של המעי ובמיוחד אם יש סיפור של סרטן במעי בגיל צעיר . עד שאת ממתינה לתור לגסטרו את יכולה לפנות לפרוקטולוג -כירורג בד"כ אין תורים אליהם והוא יבצע לך על המקום בדיקה רקטוסקופית קצרה אשר בודקת 15-20 סמ' אחרונים של ממעי גס. ששם בדרכלל מקור לדמם טרי בצואה

ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו