הכנה לקולונוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה לקולונוסקופיה
    ענת פלר
    22/07/2009

שלום,

ביום שני הקרוב, 27.7.09 אני אמורה לעבור בדיקת קולונוסקופיה. זו תהיה בדיקת קולונוסקופיה שלישית שאני מבצעת בשנים האחרונות (בשל סיפור משפחתי) ויצא לי להכין עצמי לבדיקות הקודמות גם עם מרוקן וגם עם סופודקס. היות וכיום אסורה ההכנה בסופודקס וההכנה עם מרוקן היא לא קלה, הייתי מעוניינת להשתמש בפיקולקס. אני נוטלת באופן קבוע ויומיומי כדורים מסוג
    . Tamoxifen 20 mg . האם אני צריכה להפסיק ליטול את הכדורים מספר ימים לפני הבדיקה?
    אודה לכם מאד באם תציעו לי באם ניתן ורצוי להשתמש בפיקולקס במקום המרוקן החדש (גם בגלל הכדורים שאני נוטלת וגם לדעת עם מה הכי מומלץ להתרוקן לבדיקה ).

בתודה מראש על תשובתכם הדחופה, מכיוון שהבדיקה היא ביום שני הקרוב,

ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה לקולונוסקופיה

הוספת תגובה

• הכנה לקולונו

ד''ר אליזה טיומני
    23/07/2009

שלום ענת
    כמובן מומלץ היום לתכוננן לקולונו בעזרת פיקולקס
    כדי לשפר את הפעולה אפשר לקחת 2-3 כדורים של משלש כמו לקסדין ערב לפני תחילת ההכנה .
    מה שחשוב זה לשתות הרבה 12-14- כווסות שתיה -עם שקית של פיקולקס.
    אין שום בעיה להפסיק טמוקיפן ליום ההכנה
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מוגבל?

עופר
    25/07/2009

ד.נ. האם פיקולקס מתאים לכל גיל? האם הוא לא מוגבל לאנשים עד גיל מסוים? עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר טיומני

עופר
    29/07/2009

ד.נ. טרם השיבות לשאלתי מ-25.7 בעניין מגבלת גיל (אם יש כזו) לשימוש בפיקוסלקס. אנא השיבי עליה. תודה. עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר טיומני

פרופ' עמי ספרבר
    31/07/2009

שלום עופר,
    דר' טיומני אינה זמינה ככל הנראה, אז אני אענה על השאלה. אין מגבלת גיל אבל מומלץ להימנע מהשימוש בו אצל חולים עם אי-ספיקת לב ואי-ספיקת כליות. מין הסתם רוב החולים עם מחלות אלו הם בקבוצת הגיל המבוגר יותר.
    בברכה,
    פרופ' ספרבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו