כאבי בטן ושינוי יציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ושינוי יציאות
    אבי
    22/07/2009

טוב זה קצת ארוך מקווה שתוכל לתת לי הסבר אז ככה לפני כחצי שנה התחיל לי מין חום נמוך ולאחר כחודשיים התלווה אליו גם כאב בטן שינוי ביציאות וחוסר תיאבון עשו לי מילון ואחד בדיקות דם אולטרא סאונד בטן עליונה ותחתונה הכל יצא תקין וזה לא עבר לי עד שהתעקשתי ועשו לי סיטי בטן (באופן פרטי כמובן) ובסיטי גילו כמה מימצאים שמאוד הלחיצו אותי והם כדלקמן נרשם לי פיתולי המעי ברוחב ועם מהלך תקין מודגם עיבוי דופן בחלק דיסטלי של קולון יורד ובסיגמה בנוסף מודגם מבנה מאורך בסמיכות רקמתית ללא חומר ניגודי או בועות אוויר בתוכו נמצא צמוד לדופן הבטן הימנית יתכן לולאת מעי ריקה . מספר בלוטות לימפה קטנות בשורש המזנטריום לא הודגם נוזל או אויר חופשי בבטן ובאגן..לסיכום נכתב יתכן קולטיס ..והתעייצתי עם דוקטור גלר שהסתכל על זה ובחן גם את הסיטי והמליץ לי על בדיקת סיגמסקופיה אכן עשיתי את הבדיקה נבדק עד 70 ס"מ
    והיה תקין לחלוטין כמו כן עברתי גסטרוסקופיה שיצאה תקינה (מהפחד שלי לטשטוש עשיתי אותה בלי )ממש עינוי עכשיו שאלתי היא כזאת אני ידוע בתור היפכונדר ברמה ממש גבוה מאוד ממה יכול לנבוע המצב שתיארתי אני בן 29 אחרי שנה של אבל על אבי שנפטר מליפומה t ויש לי בראש כל הזמן שאולי יש לי סרטן כי קראתי באינטרנט שעיבוי דופן מעיד על זה ראוי לציין שעברתי לפני כ3 שנים או קלנסקופיה או חוקן בריום בעקבות שינוי יציאות וכאבי בטן שוב סליחה על ההאריכות בתודה מראש אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן ושינוי יציאות

הוספת תגובה

• כאביב טו ושינוי ביציאות

ד''ר אליזה טיומני
    23/07/2009

שלום אבי
    מקרה שלך באמת לא בשביל התיעצות באינטרנט !
    על קצה המזלג-כדי אולי גם לבצע קפסלה של מעי הדק לשלול מחלה דלקתית במעי הדק אם הסיפור של חום -חוסר תאבון ושינוי ביציאו וכו' עדיין רלוונטיים
    בהצלחה ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בבטן טחתונה בצד שמאל

מריה
    04/08/2009

שלום
    אני סובלת מכאבים לא חזקים אך מציקים בבטן תחתונה בצד שמאל
    ובמישוש אני מרגישה מין גולה קטנה וכואבת
    חששתי שזה משהו גניקולוגי ועשיתי אולטרסאונד פנימי ותוצאות היו תקינות
    מה זה יכול להיות?
    ולאן עליי לפנות?
    הודה לתשובתך המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בבטן טחתונה בצד שמאל

פרופ' עמי ספרבר
    05/08/2009

שלום מריה,
    על פי תיאורך לא ברור כלל אם יש קשר למעקכת העיכול או למעי. אם את הממששת גולה קטנה וכואבת בדרך כלל מדובר בממצא בדופן הבטן ולא במעי. הכי הגיוני שרופא המשפחה יבדוק אותך במקום שאת ממששת גולה כואבת. על פי התרשמותו תבוא החלטה האם צריך להפנות אותך למומחה ואם כן, לאיזה.
    בברכה,
    פרופ' ספרבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו