nf1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• nf1
    שמואל
    23/07/2009

שלום אני בן 43 סובל ני נאופיברומטוזיס הברתי טיפול של נאוכירוגיה [הקרנות] ברוש בגלל גידול של מניגיומה ולאחר אופנתי לסיטי בטן בגלל ויטמין נ12 נמוך וכאבים בטן ולצורך מאכב בסיטי אודגם 1 באיזור שורש האומנטום מודגמת הסננה הסמוכה לקולון רוחבי [אין לראות עיבוי דופן המעי 2יש גם עכמת קשה בע ש גבי ומותני המפאנך מצי המשך בירור קליני והיסטולוגי דק מה אלי לאסות הים יש צורך לחזור למרפה הים התוצאות למלאכב או אין צורך לשום חזר למרפאה מי הסננה נודולרית תודה דק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    nf1

הוספת תגובה

• שמואל

ד''ר אליזה טיומני
    23/07/2009

טקסט מאוד לא תקין ולא ניתן להבין דבר
    כתוב שנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• nf1

שמואל
    23/07/2009

שלום אני בן 43 סובל מי נאופיברומטוזיס ואני אחר הקרנות טיפול שקבלתי ברוש 2 השאל שלי הי בסטי בטן אודגם באיזור שורש האומנטום מודגם הסננה נודולרית הסמוכה לקולון מה הכבנה ומה עלי לאסות הים יש צורך לפנות למרפאה או אין שום צורך אני מקבה שאפאם זה יותר התקס תודה דקווו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו