שאלות על התוספתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על התוספתן
    סיוון
    20/09/2009

לפני כשבועיים חשתי כאבים עזים בבטן תחתונה בצד ימין, הגעתי למיון ושם בדקו אותי ואמרו שאין כלום. בינתיים הכאבים מעט נחלשו אך מופיעים מידי יום כמו גלים, וכאב קל קבוע. נעשתה לי בדיקות אולטרסאונד בטן ולא התגלה דבר, גם הרחם נבדק ולא נמצא כלום. שאלתי היא: האם יכול להיות שמתפתחת דלקת תוספתן? האם זה יכול לקחת חודשים, שנים?? ואיזו בדיקה צריך לעשות כדי לגלות האם זה אכן כך או משהו אחר?
    אינני מקיאה, ואין לי בחילות.גם היציאות נראות תקינות, לעיתים מעט עצירות. הכי חזק זה הכאבים ותחושה תמידית של חולשה ועייפות.
    תופעה כזו היתה אצלי ל]פני כשלוש שנים, וגם אז לא נמצא דבר. האם אפשר לייעץ לי מה לעשות? תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על התוספתן

הוספת תגובה

• תוספתן

ד''ר אליעד קרין
    20/09/2009

לסיגל שלום רב

הסתמנות מתשכת שכזו אינה אופיינית לדלקת חדה קלאסית של התוספתן.
    השאלה החשובה יותר היא מהו המצב שהוביל לכאב זה וקיימת רשימה ארוכה של מצבים אשר עשויים לגרום להסתמנות שכזו.
    ממליץ להבדק ע"י רופא המשפחה ורצויי כי יפנה להתייעצות גניקולוג כירורג וגסטרואנטרולוג

בברכה

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו