מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חודש של כאבי בטן תחתונהאור20/09/2009
הבן שלי חייל.
לפני מעל חודש התחילו לו כאבים מאד קשים בבטו הימנית המאד תחתונה מלווים בבחילה והקאות - התור שנקבע לו לרופא מומחה היה מאד מאוחר.
לקחתי אותו גם למיון - ומצאו CRP-B של 12 במקום חצי.
לא עשו שם כלום ואמרו שרק הרופא ביחידה יכול.
אחרי חודש שהרופא ראה את התוצאות שלח אותו לבדיקות דם ללא כל בדיקת קולונוסקופיה.
בלחיצה על הנקודה בבטן הימנית התחתונה כואב לו והוא יורד המון במשקל.
אני מאד בלחץ ולא יודעת מה לעשות - אני פוחדת שזה אפנדציט או דלקת שיכולה להיות מסוכנת.
מה לעשות? האם ללכת שוב למיון?
אנא עצתכם תודה רבה
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש של כאב בטן תחתונה
ד''ר אליעד קרין20/09/2009לאיריס שלום רב
במידה ויש סיפור מתמשך שכזה של עאב בטן וירידה במישקל ממליץ לפנות בשנית למיון (במידה ומדובר בשירות ביחידה מרוחקת) לבדיקה ולהתייעץ לגבי צורך בסיפוח ליחידת רמ 2 על מנת לזרז את הבירור הרפואי האבחנה והטיפול
בברכה
ד"ר קרין אליעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - פרטים נוספים
אור20/09/2009הבן שלי לא קרבי - יש לו תור ביום רביעי לבדיקה של בדיקות הדם שעשו לו.
הכאבים נסבלים אבל יש חשש ממשהוא שאם לא נטפל בו עכשיו עלול להחמיר - ובטיפול הצבאי יש סחבת נוראית.
ביום רביעי יכולים לקבוע לו עוד תור מאוחר ובינתיים הוא ללא טיפול המון זמן וכבר ירד כמעט שמונה קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - פרטים נוספים
אור20/09/2009הבן שלי לא קרבי - יש לו תור ביום רביעי לבדיקה של בדיקות הדם שעשו לו.
הכאבים נסבלים אבל יש חשש ממשהוא שאם לא נטפל בו עכשיו עלול להחמיר - ובטיפול הצבאי יש סחבת נוראית.
ביום רביעי יכולים לקבוע לו עוד תור מאוחר ובינתיים הוא ללא טיפול המון זמן וכבר ירד כמעט שמונה קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?