חודש של כאבי בטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש של כאבי בטן תחתונה
    אור
    20/09/2009

הבן שלי חייל.
    לפני מעל חודש התחילו לו כאבים מאד קשים בבטו הימנית המאד תחתונה מלווים בבחילה והקאות - התור שנקבע לו לרופא מומחה היה מאד מאוחר.
    לקחתי אותו גם למיון - ומצאו CRP-B של 12 במקום חצי.
    לא עשו שם כלום ואמרו שרק הרופא ביחידה יכול.
    אחרי חודש שהרופא ראה את התוצאות שלח אותו לבדיקות דם ללא כל בדיקת קולונוסקופיה.
    בלחיצה על הנקודה בבטן הימנית התחתונה כואב לו והוא יורד המון במשקל.

אני מאד בלחץ ולא יודעת מה לעשות - אני פוחדת שזה אפנדציט או דלקת שיכולה להיות מסוכנת.
    מה לעשות? האם ללכת שוב למיון?
    אנא עצתכם תודה רבה
    איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש של כאבי בטן תחתונה

הוספת תגובה

• חודש של כאב בטן תחתונה

ד''ר אליעד קרין
    20/09/2009

לאיריס שלום רב

במידה ויש סיפור מתמשך שכזה של עאב בטן וירידה במישקל ממליץ לפנות בשנית למיון (במידה ומדובר בשירות ביחידה מרוחקת) לבדיקה ולהתייעץ לגבי צורך בסיפוח ליחידת רמ 2 על מנת לזרז את הבירור הרפואי האבחנה והטיפול

בברכה

ד"ר קרין אליעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - פרטים נוספים

אור
    20/09/2009

הבן שלי לא קרבי - יש לו תור ביום רביעי לבדיקה של בדיקות הדם שעשו לו.

הכאבים נסבלים אבל יש חשש ממשהוא שאם לא נטפל בו עכשיו עלול להחמיר - ובטיפול הצבאי יש סחבת נוראית.
    ביום רביעי יכולים לקבוע לו עוד תור מאוחר ובינתיים הוא ללא טיפול המון זמן וכבר ירד כמעט שמונה קילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - פרטים נוספים

אור
    20/09/2009

הבן שלי לא קרבי - יש לו תור ביום רביעי לבדיקה של בדיקות הדם שעשו לו.

הכאבים נסבלים אבל יש חשש ממשהוא שאם לא נטפל בו עכשיו עלול להחמיר - ובטיפול הצבאי יש סחבת נוראית.
    ביום רביעי יכולים לקבוע לו עוד תור מאוחר ובינתיים הוא ללא טיפול המון זמן וכבר ירד כמעט שמונה קילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו