תשובות בדיקת פסאג' (צילום מעבר מעי)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות בדיקת פסאג' (צילום מעבר מעי)
    caspii
    12/09/2007

"פיתולי המעיים בעלי דוגמת רירית ורוחב תקינים מלבד האיליום הטרמינלי שהודגם עם רירירת הרוסה,כיבים ואיבוד אנטומיה תקינה.לסיכום התמונה המתוארת לעיל יכולה להתאים למחלה ע"ש קרוהן."

דקטור רציתי לשאול אותך מה זה אומר כי עד שהתור לגאסטרו יגיע אני מודאג.. מה זה אומר שבדוק אני חולה? מזאת אומרת רירית הרוסה ועוד פרטים לגבי מה שיש לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של גיא

ד''ר שמואל אביטל
    19/09/2007

גיא שלום,
    לפי התשובה מדובר בסבירות גבוהה במחלת קרון. נראה לי שהשלב הבא הוא ביצוע קולונוסקופיה וטיפול תרופתי לפי המלצת הגסטרואנטרולוג.
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

caspii
    20/09/2007

ואם אני לא מעוניין לעבור קולנסקופיה הוא יכול גם להמליץ על טיפול תרופתי על סמך הפסאז'? או שהוא יכול להשאיר תמצב כמו שהוא ולהגיד שסירבתי טיפול...?
    כי אמא שלי עברה קוללנסקפיה והסתבר שהיא חולת קרהון וגרמו לה נזק בלתי הפיך במהלך הבדיקה לכן אין מצב בעולם שאני לוקח תסיכון פה גם אם מדובר בקטע של להזניח ולהמשיך לסבול משלשולים כל ימי חיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר שמואל אביטל
    25/09/2007

אין חובה היסטרית למרות שעדיף. ניתן גם לטפל על סמך הצילום. ניתן אגב להסתכל על האזור בעזרת וידיאו-קפסולה.
    דר אביטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו