לקסעדין דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקסעדין דחוף
    שולמית
    23/10/2009

שלום.. התחלתי לקחת לקסעדין לפני חמש שנים .. הייתי לוקחת כל יום כמות של 14 כדורים.. בשנתיים האחרונות נמאס לי ופניתי לרופאת גסטרו והיא המליצה לי לרדת בהדרגה ולאכול סיבים תזונתיים וכ''ו כעבור שבוע מאז הפגישה כבר לקחתי כדור אחד כל יום.אני לא מצליחה להפסיק לגמרי לקחת את הכדור הזה... אני מרגישה שאני לא יכולה בלי זה אני לא יודעת מה לעשות אשמח לקבל עזרה לפני שיהיה עוד יותר מאוחר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקסעדין דחוף

הוספת תגובה

• לקסדין

ד''ר אליזה טיומני
    26/10/2009

שלום שולמית
    ס"כ מצב שלך אופטימי-הצלחת במהרה לרדת מ 14 לכדור 1
    את צריכה לחזור לרופאת גסטרו להמשיך את הבירור לירות איך אפשר עוד לעזור לך-יתכן ואת צריכה לעבור בירור תפקודי רצפת האגן וזמן מעבר מעי הגס להבהרת מצבך
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שולמית
    08/11/2009

לא הבנתי למה התכוונת שאמרת ''בירור תפקודי רצפת האגן וזמן מעבר מעי הגס להבהרת מצבך '' אשמח אם תוכלי לפרט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו