מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זו חסימת מעיים?מירב08/11/2009
שלום,
שמי מירב ועברתי ניתוח ב 17.809 ירדתי רק 18ק"ג עד עכשיו והמצב שלי קצת בעייתי
ובמשך כל התקופה יש לי בעייה ב"יציאות" בחודש האחרון זה אף החריף כך שאני שבוע כבר ללא התרןקנות.נראה שיש לי חסימה או משהו כזה אני הייתי בשירותים אולי 4 פעמים החודש.נישמע תמוהה?!זה אמיתי אני סובלת מאוד מאוד מאוד.יש לי צרבות קשות ובטן נפוחה וכואבת לפעמים אני מקיאה.
אני שותה הרבה מעל 8 כוסות ביום אוכלת ירקות ביניהן סלק אדום הידוע בעזרה שלו לנושא ואפילו שותה מיץ שזיפים וכלום לא עוזר.מה עושים?האם זו בעייה רפואית או מה?
ישנה הרגשה שמשהו"סתום"בפנים.
האם זו חסימת מעיים?באם כן מה עושים?איך "מתקנים את המצב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זו חסימת מעיים?
פרופ' עמי ספרבר11/11/2009שלום מירב,
על פי תיאור לא נשמע שמדובר בחסימת מעיים. לא ציינת זה סוג הניתוח שעברת, אך על פי התיאור אני מניח שמדובר בניתוח להפחתת משקל (??). בכל מקקרה את צריכה לפנות לביקורת אצל הרופא המנתח ובמקביל לגסטרואנטרולוג לתכנן בדיקות המשך, דוגמת גסטרוסקופיה.
בברכה,
פרופ' ספרבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

