כאבי מעיים ו-Notensyl

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מעיים ו-Notensyl
    ירון
    28/12/2009

שלום,

אני בן 32 ללא בעיות חוץ מעודף משקל.

בחודש האחרון מטרידים אותי תחושות וכאבים במעי הגס (לפי הערכת הרופא).

אין שינוי באופי היציאות.

רופא המשפחה נתן לי Notensyl המיועד לטיפול במעי רגיז. התחלתי לקחת והכאבים פחתו באופן ניכר.

האם להסתפק בזה או בכל מקרה כדאי לפנות גם לרופא גסטרו לבדוק אפשרויות נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מעיים ו-Notensyl

הוספת תגובה

• הוספה

ירון
    29/12/2009

רציתי להוסיף, שבתחילת הופעת הכאבים לפני חודש וחצי היתה לי עצירות, וכיום אולי היציאות חומציות (שורף מעט בישבן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה

ירון
    29/12/2009

רציתי להוסיף, שבתחילת הופעת הכאבים לפני חודש וחצי היתה לי עצירות, וכיום אולי היציאות חומציות (שורף מעט בישבן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מעיים ו-Notensyl

פרופ' עמי ספרבר
    30/12/2009

שלום ירון,
    נוטנסיל מרפה שריר חלק, וזאת אולי הסיבה להקלה אם הכאב נובע מהתכווצויות של המעיים. אפשרות נוספת היא ריבוי גזים. בכל מקרה, אם בכאב חולף לגמרי גם לאחר הפסקת התרופה אפשר להתייחס לזה כתופעה חולפת. אחרת הייתי פונה לייעוץ רופא גסטרו.
    בברכה,
    פרופ' ספרבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מעיים ונוטנזיל

ד''ר אליזה טיומני
    31/12/2009

שלום לירון
    אם בעית כאבי הבטן היא לא קשה לא ממשוכת לא חוזרת ולא מתלווהה בסימנים מדעיגים כמו חום אנמיהת, דמם רקטלי ,ירידה במשקל וכ'-קרוב לוודאי אין מקום לדעגה ולאחר תקופה של טיפול בנוטנזילהכל יחלוף.
    במידה ותופעות חוזרות וומתרידות זמן ממושך אפשר לבקש לראותאת המומחה בגסטרו.

בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ירון
    03/01/2010

תמיד כדאי להיבדק אצל רופא כדי לשלול בעיות נוספות.
    יכול להיות שהתזונה שלך לא מאוזנת או שהצטברו רעלים בגוף בעקבות צריכה של מזונות בעלי אחוז שומן גבוה.
    ניתן לנקות את הגוף באמצעות טיפול של שטיפה פנימית. בטיפול זה מבצעים שטיפה של המעיים.
    שמעתי שד"ר ראול רודריגז מרמת אביב מבצע טיפול זה בשיטה חדשנית ועדינה.
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו