מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי מעיים ו-Notensylירון28/12/2009
שלום,
אני בן 32 ללא בעיות חוץ מעודף משקל.
בחודש האחרון מטרידים אותי תחושות וכאבים במעי הגס (לפי הערכת הרופא).
אין שינוי באופי היציאות.
רופא המשפחה נתן לי Notensyl המיועד לטיפול במעי רגיז. התחלתי לקחת והכאבים פחתו באופן ניכר.
האם להסתפק בזה או בכל מקרה כדאי לפנות גם לרופא גסטרו לבדוק אפשרויות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
ירון29/12/2009רציתי להוסיף, שבתחילת הופעת הכאבים לפני חודש וחצי היתה לי עצירות, וכיום אולי היציאות חומציות (שורף מעט בישבן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
ירון29/12/2009רציתי להוסיף, שבתחילת הופעת הכאבים לפני חודש וחצי היתה לי עצירות, וכיום אולי היציאות חומציות (שורף מעט בישבן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מעיים ו-Notensyl
פרופ' עמי ספרבר30/12/2009שלום ירון,
נוטנסיל מרפה שריר חלק, וזאת אולי הסיבה להקלה אם הכאב נובע מהתכווצויות של המעיים. אפשרות נוספת היא ריבוי גזים. בכל מקרה, אם בכאב חולף לגמרי גם לאחר הפסקת התרופה אפשר להתייחס לזה כתופעה חולפת. אחרת הייתי פונה לייעוץ רופא גסטרו.
בברכה,
פרופ' ספרבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מעיים ונוטנזיל
ד''ר אליזה טיומני31/12/2009שלום לירון
אם בעית כאבי הבטן היא לא קשה לא ממשוכת לא חוזרת ולא מתלווהה בסימנים מדעיגים כמו חום אנמיהת, דמם רקטלי ,ירידה במשקל וכ'-קרוב לוודאי אין מקום לדעגה ולאחר תקופה של טיפול בנוטנזילהכל יחלוף.
במידה ותופעות חוזרות וומתרידות זמן ממושך אפשר לבקש לראותאת המומחה בגסטרו.
בהצלחה
ד"ר אליזה טיומני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ירון03/01/2010תמיד כדאי להיבדק אצל רופא כדי לשלול בעיות נוספות.
יכול להיות שהתזונה שלך לא מאוזנת או שהצטברו רעלים בגוף בעקבות צריכה של מזונות בעלי אחוז שומן גבוה.
ניתן לנקות את הגוף באמצעות טיפול של שטיפה פנימית. בטיפול זה מבצעים שטיפה של המעיים.
שמעתי שד"ר ראול רודריגז מרמת אביב מבצע טיפול זה בשיטה חדשנית ועדינה.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?