מחלת קרון תופעות שונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת קרון תופעות שונות
    בני
    05/10/2007

שלום ד"ר, הבעיה שלי קצת לא ברורה, אני חולת קרון ועד לא מזמן טופלתי בראפסל 4 גרם ופורינטול 75מ"ג(כדור וחצי) המחלה היית במצב מצויין לפי הבדיקות כאשר לפתע התחילו להופיע תופעות חדשות כמו בעיותת בנשימה כמו קוצר נשימה וסחרחורות (לא חזקים) לפי טענת הגאסטרו הראפסל יכול לגרום לזה אז הפסקנו לגמריי ואני מהחלטתי הפסקתי גם את הפורינטול, לאחר שבועים ניסיתי לחזור לפורינטול וחשתי שוב את התחושות שמלובות גם עם דפיקות לב ומין שריפה כזאת מבית החזה לקנה הנשימה, עכשו אני כמעט חודש ללא תרופות, המצב מופיע לפעמים אבל אני כל הזמן נמצאת במנוחה, פרט לדברים הכרחיים כמו טיפול שוטף של הבית והילד, הבקרים יותר קשים משאר היום, עברתי בדיקה של סי.טי שלא הראתה שינוי במצצב בהשוואה לביקה שנעשתה לפני 12 שנים למרות שכל השנים האלה כמעט ולא לקחתי כדורים, הזמן היחיד שלקחתי קבוע ומסודר היה מנובמבר 2006 . בנוסף בשבוע האחרון נוסף עוד משהו, איזה שהיא דפיקת לב שאני כאילו מרגישה אותה בגרון לפעמים וקשה לי לדבר הרבה בעיקר בשיחה מתלקחת.
    בזמן התקפה כזאת לקחו לי חמצן בדם+ א.ק.ג ויצא תקין וגם עשיתי אקו שגם יצא תקין.
    לשאלות:1. האם נתקלת בדבר כזה? 2. האם היית משייך את זה למחלת הקרון? 3. האם יש תרופות חלופיות לאלו שלקחתי בעיקר לפורינטול? 4. האם אתה ממליץ לעבור ניתןח להורדת המחלה שנמצאת אצלי בחיבור בין הדק לגס? אגב כל התקופה הזו לא היו לי את התופעות הרגילות למחלת הקרון. אני אשמח לקבל תשובה כי אני רק בת 31 ובמצב נפשי ופיזי כמו אשה בת 80 שדיי התייאשה כבר....תודהההה מכל הלב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת קרון תופעות שונות

הוספת תגובה

• מחלת קרון

ד''ר שמואל אביטל
    09/10/2007

לא ברור לי האם התופעות שאתה מתאר קשורות להתלקחות המחלה. בכל מקרה אני ממליץ על גסטרוסקופיה. במידה והמחלה מוגבלת למעי דק סופי ויש כישלון טיפולי ניתן לשקול ניתוח.
    בברכה
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו