מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן חדים בעיקר בצד שמאל (בבקשהליאור14/01/2010
ד"ר כואב לי נורא בבטן, בצד שמאל (למטה ולמעלה מהטבור) בעיקר אך לפעמים גם במרכז ובצד ימין.
במשך כל היום כאב לי וגם בלילה אתמול, לא יכלתי לישון בכלל, הייתי ער עד 3 בלילה מרוב כאבים.
רק לפעמים יש הפוגות, ובין כל הפוגה יש כאבים חדים, וכאבים לא חדים. בהפוגה עצמה, אמנם אין כאבים אבל יש תחושת אי נוחות, כאילו יש משהו בבטן בצד שמאל.
מה אני יכול לעשות ד"ר? בבקשה ממך תן לי המלצה תן לי משהו שיכול לעזור במצבי. התור לרופא לוקח חודש אם לא יותר, ובמיון נתנו לי רק הרגעה. בלי בדיקות ובלי כלום!
עשיתי כבר בדיקות דם שיצאו תקינות.
יש אצלי חשד ל-TSH גבוה.
עשיתי בדיקה לקיבה עם החוט שמכניסים דרך הפה. היא יצאה תקינה ואין שום חשד לחיידק.
תודה רבה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד מידע
ליאור14/01/2010עשיתי אולטרסאונד לפני בערך 3 חודשים.
אני בן 18, יש גם טחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן חדים בעיקר בצד שמאל (בבקשה
פרופ' עמי ספרבר16/01/2010ליאור, שלום
אם כל הרצון אין אפשרות לענות על שאלתך דרך האינטרנט. זה מחייב שיחה פנים אל פנים ובדיקה גופנית. הבעיה כרגע הוא התור לרופא, אם אני מבין נכון. הפתרון האפשרי לזה הוא או שרופא המשפחה, אם הוא מוצא הצדקה בכך, יכול לנסות להקדים תור, או אם יש לך ביטוח מושלם אתה יכול לקצר תור באמצעות ביטוח זה.
בהצלחה,
פרופ' ספרבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?