מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- LEUCOCYTES 500תום17/01/2010
קיבלתי תוצאות בדיקת שתן בעקבות צריבה במתן שתן, והפרשה לבנה מאיבר המין, בעיקר בלילה.
התוצאה החריגה היחידה הייתה LEUCOCYTES 500, (תרבית שלילית). כלמידיה נשללה. אני מופנה לאורולוג, השאלה העיקרית שלי, היא האם יש קשר אפשרי בין מעי ומערכת העיכול לתוצאה האמורה, משום שאני מופנה בכל פעם (זו לא פעם ראשונה) לכיוון של אורולוגיה ומחלות מין, אך אולי לא שם הפתרון.
אציין, שלעיתים אני מבחין בעקבות אוכל לא מעוכל עד הסוף בצואה (בעיקר ירקות) ללא כאבים או דימום, לא סובל מטחורים., הייתי אצל פרוקטולוג ועשיתי בדיקה לגילוי דם, והכל תקין, שלחו אותי הביתה ואמרו לי לא לדאוג. . .
יש מידע רלוונטי עבורי??
תודה רבה.
תום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LEUCOCYTES 500
ד''ר אליזה טיומני17/01/2010שלום לתום
חסרים כמה פרטים רפואים כמו גיל למשל
בעיות שאתה מתאר קשורות למערכת שתן ומין ולא ניתן לקשור אותם למערכת העיכול ובמיוחד שאין לך שום תלונות במערכת זו.
בעיה היא קרוב לוודי בחוסר רגישות של הבדיקות והתרביות לגילוי כל המזהמים בשתן ודרכי המין אך קיום לויקוציטים רבים בשתן מצביאה יותר לכיוון זהומי..
מציעה להמשיך ולהתעקש בנסיון לגלות מקור זהומית בשתן (כמובן יש גם סיבות אחות לא זהומיות אבל זה בכל זאת לא בתחום גסטרואנטרולוגי )
בהצלחה
דר אליזה טומני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?