מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באזורים שונים של המעישרי A19/01/2010
שלום,שמי שרי(זכר) בן 32
בריא בדרך כלל מלבד בעיות כולסטרול.
לפני מספר ימים זה התחיל
הרגשת צריבה באזור פי הטבעת,בחלקו הפנימי.
תוך כמה שעות תחושת הכאב ירדה לרגלים והכאב לא פוסק מאז באופן קבוע.
בערב אותו יום ביציאה בשרותים,בערך 2 דקות לאחר היציאה הרגשתי את הצריבה שוב, הפעם בכאב גדול ובילתי ניסבל שנימשך בערך15 דקות עד שנירגע.
בנוסף לכל זה אני חש גם כאבים במרכז הבטן ביחוד בעמידה והליכה.
בבדיקה ראשונית ברשת גיליתי את הפסורה וזה נשמע כדבר הכי קרוב למה שאני חש אבל עדיין אין הדבר מסביר את הכאבים שלי ברגלים ובמרכז הבטן,
אולי לפי הסימנים יש אפשרות להצביע על הבעיה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באיזורים שונים
ד''ר אליזה טיומני19/01/2010שום לשרי
הגענו למצב אבסורדי-יש לך כאבים משמעותיים -אתה "הולך לרשת" בודק ,עושה אבחנה משוערת מוודה עם יועצים רפואים ברשת ,מוציא מסכנות ושלב אחרון מברר אצל חברים את הטיפול-ביטול רפואה!!
אולי כדי להיבדק? עלידיי רופא? פרוקטולוג?או גסטרו?
בהצלחה
ד"ר אליזה טיומני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניבדקתי היום
שרי A20/01/2010היום הלכתי להיבדק בבית חולים מאיר דבר שכמובן התכוונתי לעשות.
יש לי פיסורה כמו שתיארתי לעצמי.
לד"ר- עם תשובה כמו שלך היה עדיף שלא תעני בכלל. ברור שאני לא אסתפק בתשובות מהאינטרנט.
אבל אין לזלזל במידע הרב ובתחושות של הבן אדם.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי היום
ד''ר אליזה טיומני22/01/2010ממכתב שלך לא היה ברור כלל על כוונות שלך להיבדק ואם עישתה כך אז מצויין ועובדה שהבעיה באמת אובחנה וטטופל בהתאם.
ד"ר אליזה טיומני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?