דם בצואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בצואה
    נעמה
    07/02/2010

שלום!
    רציתי להתייעץ
    בשבועהאחרון התחיל להופיע לידם בצואה.
    ממש מאט, טיפה שתים, דם חדש (אדום בהיר), רק כשיש צואה ולא סתם ורק לפעמים פעם בכמה ימים, רק כשאני מתאמצת.
    אני לא סובלת משום כאבים אחרים בבטן, רק כאבי ראש (יש לי מגרונות) וזה התחיל יום לפני המחזור.
    אני יציין שעברתי בשלושה השבועות אחרונים שני מקרי מוות קשים של קרובים שהשפיעו על מצב נפשי (יכול להיות שזה גם קשור?).

מה לעשות?
    מה ניראה לכם שזה?
    אני ממש לא רוצה ללכת לרופא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בצואה

הוספת תגובה

• דם בצואה

פרופ' עמי ספרבר
    07/02/2010

שלום נעמה,
    קרוב לוודאי שמדובר בדם מטחור. לא ציינת את הגיל וזה חשוב כי ככל שהגיל מבוגר יותר הצורך בבירור ממשי ביותר.
    ביחד עם זאת, במינימום את צריכה להיבדק על ידי רופא המשפחה ו/או רופא פרוקטולוג, למרות אי-הרצון שלך.
    בברכה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם בצואה

ד''ר אליזה טיומני
    07/02/2010

שלום לילך
    אם למדתי כלל אחד ברפואה והוא בעל יעבור - אף פעם לא לזלז בדמם רקטלי ותמיד לסיים בירור עד הסוף.
    לא מסרת מספיק פרטים על עצמך-גיל וכו'
    בכל מיקרה ,התיאור שלך מתאים אולי לבעיה מקומית כמו טחורים אך חובה לגשת לרופא להיבדק גם אם לא בא לך....לפי סיפורך וסיפר משפחתי ועוד רופא יחליט איזה סוג בדיקה את צריכה לעבור בכדי לסיום הבירור
    אל תדחי -סיפור לא כל כך כבד כפי שנדמה לך

בברכה
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו