שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רמי
    15/03/2010

אני בן 45 .
    מצב בראותי עד לפני שנה היה טוב .
    לפני כשנה התחלתי להרגיש לא טוב ,חולשה עייפות ,צמרומרת בגוף וריצה למתן שתן בדחיפות .. וכן קימה בלילה לצורך כך פעם אחת .
    כמו כן יש לי הרגשה חיצונית של חום בגוף זאת אומרת שכל מי שנוגע בי בגב או ביד או ברגליים מרגיש חום .
    מדגיש שאין לי חום במדידה במדחום .
    מה זה יכול להיות ? זה משגע אותי נורא ,כל הבדיקות דם מלבד ויטמין d וויטמן b 12 יצאו תקינות .
    לגבי הויטמנים טופל .

sos

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רוצה להדגיש

רמי
    15/03/2010

כי היו לי יציאות פעמיים ביום במשך תקופה של כמה חודשים .
    בבדיקת צואה נמצאו חיידקים וניתנה אנטיביוטיקה מטרוג'יל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר אליזה טיומני
    19/03/2010

שלום לרמי
    חסרים הרבה פרטים רפואים אך על פניו קיימות שתי בעיות אצלך-בעיות בשתן בשנה אחרונה וגם שינוי ביציאות -האים עיניין של השתן בורר כולל שלילת כל הגורמים הזהומיים -עגבת ,אידס ,קלמידיה ,זיוה וכי' עברתה בירור אצל אורולוג?
    האים בעית השינוי ביציאות הסתדרה? איזה סוג זהום היה?
    ודבר אחרון -אם לא מדובר בסטראס ולחץ נפשי שיכול להסביר לפעמים תחושות מוזרות בעור ודחיפות במתן שתן (במידה ושאר הסיבות נשללו )

אני מקווה שבריאותך ישתפר
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו