מצב לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב לא ברור
    לי
    17/10/2007

אני סובלת מזה כחודשיים ממצב מטריד ולא ברור,לא מסוגלת לעבוד ולא מתפקדת באופן כללי.
    כאבים חזקים בבטן ימנית עליונה, בחילות,סחרחורות,שלשולים לסירוגין, חום עד 38 מעלות לסירוגין, עייפות ותשישות גדולים.
    הכאבים בבטן מחמירים לעיתים, בעיקר בלילה. הימים והלילות התהפכו לי ואני מסוגלת לנוח כמו שצריך רק ביום, וערה רוב הלילה.
    עשו לי מגוון בדיקות- בדיקות דם, שתן, אולטרסאונד בטן, בדיקה גיניקולוגית- הכל תקין.
    CT בטן היה תקין למעט ריבוי של בלוטות לימפה לא מוגדלות מסביב למזנטריום. הגסטרו אנטרולוג שמטפל בי דיבר על דיברטיקוליטיס, ואחרי שראה את ה CT בהתייעצות עם מומחים נוספים זיהו כנראה דלקת במעי. הוא שלח אותי לעשות קולונוסקופיה בחשד לקרוהן. הקולונוסקופיה יצאה תקינה לחלוטין כולל המעי הדק הסופי.
    רציתי לשאול : מה יכולה להיות הבעיה לנוכח הסימפטומים הנ"ל?
    האם יכול להיות שיש לי קרוהן למרות שכל הבדיקות תקינות?
    מדוע לקחו ביופסיה אם תוצאות הקולונוסקופיה תקינות?
    האם יש בדיקות נוספות שכדאי לי לעשות?
    תודה מראש
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב לא ברור

הוספת תגובה

• מצב לא ברור

ד''ר שמואל אביטל
    18/10/2007

המקרה הוא כמובן לא ברור וצריך לעבור על כל החומר על מנת להחליט על הצעד הבא. יתכן ולפרוסקופיה אבחנתית בשילוב עם דגימה של הבלוטות היא נחוצה.
    אשמח לעמוד לרשותך בעניין זה
    דר אביטל
    03-6411931

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו