כאבים בבטן עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן עליונה
    סיגל
    27/03/2010

שלום אני סובלת מכאבים בבטן עליונה בצד ימין בערך מעל הטבור ולפעמים גם בבית החזה במשך 3 שבועות בערך ובשבוע האחרון יציאות מאוד רכות לפעמים שלשול. הייתי אצל הרופא משפחה לפני שבוע חצי והוא אמר שהוא לא רואה כרגע צורך לבדיקות ביקשתי בדיקה להליקובטר בגלל שבעבר הייה לי הליקובקטר עם סימנים דומים ויש לי נטייה לברזל נמוך שרופאה אחרת אמרה לי שיכול להיות קשר ושטופל ניפסקו הכאבים ,הוא עדיין נשאר בטענתו ולא נתן אף בדיקה מה אתם מייעצים לי לעשות מה אפשר לשער שהסיבה לכאבים ויציאות מאוד רכות.? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן עליונה

הוספת תגובה

• כאבי בטן עליונה

ד''ר אליזה טיומני
    27/03/2010

שלום לסיגל.
    עדיין הסיבה הכי שכיחה לכאבי בטן עליונה ושילשול/יציאה רכה -היא הבעיה הזהומית.
    לכן היתי מציעה לבצע תרבית צואה וספירת דם ללויקוציטים לראות אם יש סימני דלקת .
    אפשר לנסות ל 5 ימים טיפול בסירופ או כדורי קל-בטן המהילים ביסמוט . כמו כן בשבוע הקרוב להימנע מחלב ,שוקולד קפה מאכלים שמנים.
    רצוי לקחת פרוביוטיקה למשך שבועיים -למשל CO-BIOTOC
    בנוגע לחוסר ברזל -זה נושא שונה ואין מספיק פרטים להתיחסות
    תרגישי טוב
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו