כאב בטן לא מאובחן..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בטן לא מאובחן..
    מיקי
    05/04/2010

שלום ליועצים !! בעייתי היא כזו : אובחנתי כחולת "קרוהן" לפני שנתיים. המחלה היא בצורה קלה (אין שילשולים אין הקאות וב. דם תקינות..האבחנה נעשתה רק ע"י ביופסיה).
    הבעייה שלי היא שכל חצי שנה אני נתקפת כאבים חזקים של בטן ולמעשה כל הבדיקות תקינות לגמרי. הכאב נמשך 3 שבועות לערך והוא קשה ופוגע באיכות חיים.אין תגובה טובה לסטרואידים. ממה יכולים לנבוע כאבי הבטן האלו ??יש לציין לוקחת קבוע :רפאסל". תודה על התייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בטן לא מאובחן..

הוספת תגובה

• כאב בטן לא מאובחן.

פרופ' עמי ספרבר
    06/04/2010

מיקי, שלום רב
    על פי המידע שמסרת לא נראה שהכאב קשור למחלת קרוהנס, אם כי לא ניתן לשלול זאת. הן אופי הכאב והתזמון שלו, והן היעדר תגובה לסטרואידים מדברים נגד קרוהנס כמקור הכאב.
    יש, כמובן, סיבות רבות לכאב בטן ולא ניתן כאן לנחש או לאבחן את הסיבה.
    אני חושב שהדבר היעיל ביותר שאפשר לעשות (ואולי כבר עשית) הוא להיבדק אצל מומחה גסטרו בזמן התרחשות הכאב. אז הרופא יוכל להתרשם אישית מהתופעה ולהחליט אם זה קשור או לא לקרוהנס ואיך להתקדם באבחנה וטיפול.
    בברכת הצלחה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו