מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסימפטומים שיש לידותן חודדאטוב19/10/2007
שלום,
קוראים לי דותן ואני בן18 וחצי ויש לי עצירות כל הזמן כל יום במשך חמישה חודשים בערך יש לי כאבי בטן חזקים כל יום כמה פעמים ביום כשאני הולך לשירותים אני מרגיש טיפה טוב יותר אבל לרוב אני לא מצליח להוציא כלום וכשיוצא יש לי שלשול יחד עם דם מהצואה בערך מאז שאני זוכר את עצמי.
בנוסף יש לי חולשות כאבי ראש סחרחורות חום(רק בערבים משום מה) וכל הסימפטומים של אנמיה ואכן עשיתי בדיקת דם וכעת אני מקבל כדורי ברזל (במשך שמונה ימים) אבל עדיין הכל ממשיך לי אני מפחד מאד ואשמח אם תעזרו לי הרופא המשפחתי שלח אותי לבדיקות דם וצואה וכל מה שקיבלתי זה כדורי ברזל שלא עוזרים לי כלל והאמירה שאני אסיים אותם לחכות שבוע ואז לעשות שוב בדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמפטומים
ד''ר שמואל אביטל21/10/2007העניין אצלך הוא קודם כל להגיע לאבחנה. כדאי להתייעץ עם גסורואנטרולוג ולעבור מספר בדיקות על מנת לאבחן את הסיבה לעצירות , שלשולים ואנמיה.
רק לאחר הליך אבחנתי אוכל לתת הצעות לגבי טיפול.
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרסקופיה המעי הגס
אודרה01/11/2007לפני שבוע עבר בעלי ניתוח לפרסקופיה המעי הגס ועתה לאחר 9 ימים הכאבים חזקים המעיים
מתהפכות בפנים, הגזים מתרבים ואין הרבה יציאות. לא קבלנו הדרכה בקשר לתזונה המומלצת
אם אפשר לקבל מידע בקשר איך אפשר לשכך כאבים מבלי לקחת כדורים?
מה רצוי לאכול בתקופה זו?
מה בענין הגזים?
איך אפשר להתגבר על כל המצב הקשה שלאחר הניתוח.
תודה מראש על ההצעות והטיפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?