מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אלה סימנים למעי הרגיזאלין לוי16/04/2010
שלום ד"ר
אני בת 20 וחצי , חיילת
אצלי הבעיה כזאת -
לפני כחצי שנה אחרי קיום יחסים התחיל לי כמו כאב מחזור שהתחיל בגב התחתון ובבטן התחתונה לאחר כמה דקות הכאב התחזק מאוד רק בבטן התחתונה לכיון פי הטבעת ונמשך בערך כשעה
לאחר הלילה הרגשתי כאב קל בבטן התחתון שנמשך כמעט יום שלם ולאחר מכן הכאב חלף
לאחר 4 ,3 חודשים הכאב חזר עוד פעם אחרי קיום יחסים
הלכתי לטיפול אצל גינקולוגית והכל היה תקין ואמרה לי שאולי מקור הכאב קשור למעיים
בנוסף יש לי בעיה של עצירות לפעמיים שלשולים ולפני צואה (לא תמיד)כאבי בטן שמחייבים אותי לגשת ישר לשרותים וגם גזים כואבים שמכאיבים לאזור פי הטבעת והתחיל לי עכשיו גם כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל ולפעמיים גם בצד ימין בזמן הצואה וגם בקיום יחסים ,
האם הכאב לקיום יחסים והבעיה במעיים קשורים אחד לשני
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי והאם יש לי מעי הרגיז
אני כבר נמאת במצב דכאוני ומייאש , תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אלה סימנים למעי הרגיז
פרופ' עמי ספרבר16/04/2010אלין, שלום שוב
התיאור שלך בהחלט יכול להתאים תסמונת המעי הרגיש. יתכן קשר עם הכאב בעת קיום יחסים, אך זה דורש יותר מהתכתבות בפורום. אני מציע שוב לפנות לייעוץ אצל מומחה שיחליט אם יש צורך בבדיקות כלשהן ואיזה טיפול מתאים.
בברכה,
פרופ' ספרבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
אלין לוי16/04/2010תודה רבה על העזרה
עזרתם לי מאוד
המשך יום טוב
ושבת שלום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?