כאבי בטן עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן עליונה
    רועי
    18/04/2010

שלום,
    מזה מספר ימים אני סובל מכאבי בטן עליונה. הכאבים הם כפעם ביום, נמשכים כשעה, וחולפים. הכאב עמום, לא חד, וכשאני אוכל הוא מוקל מעט, אם כי לא נעלם. אני בחור רזה, בן 35, בריא בד"כ. לא מבצע ספורט (אין זמן...). היום הכאב היה לזמן ארוך יותר וממש גרם להתכווצות.
    בנוסך לכך, מספר היציאות ביום גדל, אם כי לא מדובר בשלשול, אלא ב'רך' יותר. באופן כללי, יש לי יותר שיהוקים וגזים מתמיד.
    מאז שאני זוכר את עצמי בכל פעם שהייתי רעב, כאבה לי הבטן, באותו הכאב שאני מרגיש כיום, רק שכיום הכאב נמשך להרבה מאד זמן, ולא כמו שאני רעב, ואז אוכל משהו וזה חולף...
    מה יכולה להיות הסיבה לכך?
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן עליונה

הוספת תגובה

• כאבי בטן עליונה

ד''ר אליזה טיומני
    19/04/2010

שלום רועי
    לפי תלונות שלך ולמרות שהן דומות למצב בעבר, יש לפנות לבירור גסטרו בכדי לשלול מחלת כיב או גירוי ודלקת בדרכי העיכול העליונים.עקב ריבוי יציאות רכות יותר וגזים רצוי לשלול קיום זהום במערכת העיכול- לשם כך לבצע בדיקת צואה לתרבית.מצבי לחץ וסטראס נפשי יכולים גם כן להחמיר את מצבים הכרוניים קלים ולהפוך אותם לחריפים יותר
    כל זה כדי לברר אצל הרופא.
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו