מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בטן צד שמאלאיציק25/10/2007
שלום, מזה מספר חודשים אני סובל מכאב בטן מתחת לצלעות בצד שמאל - הכאב הוא כאב פנימי מציק, לעיתים הכאב מקרין לגב בצד שמאל, בנוסף יש הרגשה כללית לא נעימה (אולי זה פסיכולוגי ) והרבה גרפסים. לאחר התפנות לשירותים יש הקלה מסויימת. כמו כן אני יציין שיש ימים שהכל די תקין.
טופלתי באנטיביוטיקה נגד חיידק הילקובטור אבל לאחר תקופה שוב החלו הכאבים.
בדיקות US שעשיתי פעמיים היו תקינות , בדיקת אנדוסקופיה (דרך הפה ) נמצא קיבה ותרסיריון נקי.
ואין עדות לחיידק או רגישות למוצרי חיטה.
הרופאה אמרה שאם אני עדין סובל מכאב אפשר לבצע בדיקת קולנוסקופיה (דרך פי הטבעת)
רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה ? האם יכול להיות שצריך לבצע שוב בדיקה לקיבה? האם כדאי לבצע צילום קיבה או CT ?
באופן כללי כאב בצד שמאל קשור לקיבה או למעי או בכלל ללבלב ?
אין עדות במשפחה לתופעה או מחלות תורשתיות.
אני די מודאג למרות שהרופא אמרה כי אין צרוך לדאוג.
אודה לתשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשמאל
ד''ר שמואל אביטל25/10/2007אני סבור שקולונוסקופיה זה רעיון טוב. הכאבים יכולים לנבוע ממחלה סעיפית של המעי הגס (דיברטיקולוזיס) וכדאי לברר זאת. לאחר הבדיקה במידה ותקינה אפשר לשקול בדיקות נוספות כולל CT .
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?