מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת- אסתישירה31/05/2010
שלום, אני בת 26 מזה ששנה בערך יש לי דימום קל אדום בהיר בזמן הניגוב לאחר יציאה, יש לציין שהדימום תמיד מןופיע לאחר שתיית חלב, מלבד כך יש לי כאבים תמידיים לא חזקים בבטן בצד ימין מקרין לגב , בדיקות דם תקינות מלבד פריטין 19, המוגלובין דווקא 14 , עשו לי מיפוי כליות משום שחשבו שיש בעיה בכליות עקב גם דלקות בשתן שהיו לי יצא תקין לחלוטין.
אני ממש חוששת , יש לציין שהמעכת החיסונית שלי ממש חלשה כל חודש יש לי שפעת ויראלית כולל צינון, לקחתי כדורי ברזל כמה חודשים וחזרתי על הבדיקה ועדיין הפריטין באותה רמה.
רופא כירוג בדק אותי ולא הרגיש טחורים חיצוניים שלח אותי לבדיקות צואה ולגסטרו, מה זה יכול להיות??? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת- אסתי
פרופ' עמי ספרבר01/06/2010שלום אסתי,
אצל בת 26 הגורם העיקרי לדם בזמן ניגוב הוא טחורים, גם אם כירורג לא ראה אותם. אינני מכיר קשר בין שתיית חלב לדימום.
בכל מקרה, לאור הפריטין הנמוך והכאבים בבטן הימנית יש בהחלט מקום לייעוץ אצל רופא גסטרו כפי שהוצע לך.
בהצלחה,
פרופ' ספרבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?