כאבי בטן חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים
    שיר
    14/06/2010

שלום רב,

אני סובלת כבר זמן רב מכאבי בטן חזקים בצד שמאל של הבטן, עשיתי בדיקת crp שתוצאתה יצאה גבוהה יחסית כ-20
    בעת שתוקף הכאב אני מרגישה חום עז בכל הגוף והתכווצויות חדות בכל איזור הבטן, אך בפעמים אחרות כאשר תקף אותו כאב זה היה לאחר מאכל של חיטה כנראה אך איני בטוחה שזה בדיוק גרם לכך

האם יש דבר מה אשר יכול להקל על הכאבים החזקים? והאם יש אפשרות כי מדובר בסרטן? גם אם מדובר בגילאים שמתחת לגיל 18?

תודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן חזקים

הוספת תגובה

• כאבי בטן חזקים

פרופ' עמי ספרבר
    15/06/2010

שלום שיר,
    אתחיל בנקודה שנראה לי שהכי מדאיגה אותך. על סמך התיאור ובייחוד לאור הגיל ומשך הכאבים ("זמן רב"), אינני מתרשם שמדובר בסרטן.
    מעבר לזה לא ניתן על סמך המידע שכתבת לדעת מה גורם הכאב. בדיקת CRP גבוהה מרמזת על דלקת כלשהי,אך הבדיקה אינה מדויקת ובוודאי לא מספיקה לקבוע זאת. תחושת החום בגוף אינה מעידה על חום גוף גבוה. את זה אפשר לקבוע רק על ידי מדידת חום אמיתית.
    הכי רצוי הוא להיבדק על ידי רופא בעת הופעת הכאב ולבקש הפנייה לייעוץ עם רופא גבטרו.
    בברכה,
    פרופ' ספרבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שישלול מלווה בדימום

יוסף
    10/03/2013

שלום רב אני בן 46 סובל מטחורים מזה כמה שנים עד עכשו ידעתי לחיות עם זה אך כבר ארבעה חודשים אני סובל משלשול מלווה בהמון דם עשיתי בדיקות אנדוסקופיה הכול תקין בקלונסקופיה הרופא אמר הוא רואה משהו יכול להיות שזו דלקת במעי לקח פיופסיות ב 1 למרץ ועוד לא הגיע תוצאה אך רשם במכתב שחרור ( קלונסקופיה עד לצקום תמונה אנדוסקופית של us . מספר פיופסיות terminal uiluem. רירית תקינה -פיופסיות. Susp total ulcerative colitis)))אני מחכה לתשובה אך המצב שלי הדרדר אחרי הבדיקה בשלושה ימים כול דבר שאני אוכל אני נכנס ומשלשל וזה מלווה עם הרבה דם כמו פצע עמוק לציין שאני שומר מאוד באוכל בהתחלה חשבתי שצריך לאכול סיבים וירקות אך לאחר בדיקה באנטרנט הבנתי שבמחלות מעי האוכל הוא הפוך מרק צח ירקות ופירות מבושלים אורז לבן וכו״... מוצרי חלב אני לא אוכל גם לחם לא ואני עוסק בשחייה שעה כול יום . יש לציין גם שיש לי כוליסטרול גבוה ואני מקבל תרופה בשם איטרובסטין כבר חודשיים וגם שילבתי לבד הרבה תרופות; של ברביוטיקה .אומגה 3 מולטי וויטמין ,וגם נוסטרול להורדת הכולסטרול וגם לפני חודשיים גילו שיש לי חיידק הליבקטר קיבלתי טיפול משולש שאני ממשיך רק עם אחד משלושתם כי סיימתי שתיים למרות שב אנדוסקופיה הכול תקין לא יודע אם זה אומר שאין חיידק והוא נעלם ואני שותה הרבה תה קמומיל זנגביל וכורכום אך החיידק זה לא מה שמדאיג אותי עכשו מדאיג אותי השלישול הדמי כאבי הבטן והרעשים שיוצאים האם אני אמור לפנות לבית חולים ישר או לחכות לתור שנקבע בעוד שבוע לגסטרו בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!!! תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שישלול מלווה בדימום - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    24/03/2013

ניתן לחכות לרופא הגסטרו. נשמע שהבדיקה לא היתה לגמרי תקינה. קבל ממנו את המידע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו