מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מסרטן מעי הגסchby30/06/2010
שלום.
אני בן 23
לעתים מופיע לי דימום בצואה. דבר זה נמשך כבר כמה שנים (עשיתי US לפני כשנתיים והוא יצא בסדר). כמו"כ לתקופות מסוימות הצואה היא רירית. דבר זה נמשך כשנה במקוטע.
בימים האחרונים לקחתי DOXILIN (לפני 5 ימים לקחתי את הכדור עם מעט מים וכשהגוף מוטה. מאז אני מרגיש כאילו משהו תקוע לי בגרון) עקב דלקת בחניכיים ומאז יש לי כאבי בטן עזים.
כל אלו מריעים מאוד את הרגשתי בימים האחרונים ויש לי חולשה ועייפות
אשמח לשמוע חוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מסרטן מעי הגס
פרופ' עמי ספרבר03/07/2010שלום רב,
אינני יודע למה הכותרת של הפניה היא חשש מסרטן המעי הגס. אין כל דבר בתיאור שלך המכוון לזה ואין סיבה לחשש על סמך הפרטים שסיפקת. הדימום קשור קרוב לוודאי לטחורים.
דוקסילין עלול "להיתקע" בושט ולגרום לכיב וכאבים חזקים. אם אין שיפור כדאי לפנות לרופא גסטרו לייעוץ או לבדיקת גסטרוסוקפיה.
בברכה,
פרופ' ספרבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לדעתך אלו הסממנים לסרטן מעי הגס
רוני07/07/2010אבי בן 74 חולה במחלת פרקינסון כ-3 שנים והוא נוטל תרופות נוספות להורדת לחץ דם וכו', לפני 3 שנים אבא שלי סבל משלושים וגילו שיש לו חיידק הוא קיבל טיפול אנטביוטי וזה עבר לו. השלשולים שוב חזרו אבל הפעם הם חזרו בצורה דרסטית זה נמשך כחודשיים ללא ההפסקה לצערי הוא לא שולט בצרכיו הוא אוכל כמה ביסים מסנדביץ והוא משלשל הוא מסיים חבילת טיטולים ביום וכל פעם מזמינים לא רופא ע"מ שיתן לו אינפוזיה, בבית חולים לא כל כך מטפלים בו ברצינות בגלל שהם טוענים שהוא נקרא סיעודי , בעבר ניסו לעשות לו קולנסקופיה אך לא הצליחו רופא גסטרו נתן לו שוב אנטביוטיקה +כדורים למניעת שלשולים ושום דבר לא עוזר הרופא ביקש שהוא יעשה שוב קולנסקופיה ולצערי התור רק בעוד 4 חודשים , האם לדעתך האם הסממנים אלו מאפיינים סרטן במעי הגס ? אני אשמח אם תעדכן אותי תודה וכל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?