בעיות מעיים וכאבים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות מעיים וכאבים בגוף
    מיכל
    16/07/2010

שלום,
    אני בשנות העשרים לחיי, בריאה בדרך כלל.
    לפני חודש וחצי התחלתי להרגיש כאבי ראש ובחילות שהיו מלווים בחולשה כללית במשך כמה ימים. משהו שהרגיש כמו וירוס. בשבוע הזה שלשלתי פעם אחת. אחרי כשבוע החולשה נעלמה והופיעו כאבים בכל הגוף, מעין דקירות שנמשכות מספר שניות ועוברות ממקום למקום (בעיקר בידיים וברגליים). כשבוע אחרי תחילת המחלה עשיתי בדיקות דם מקיפות והכל יצא תקין. (הרופא שלי טען וממשיך לטעון שמדובר בוירוס). עשיתי בדיקת נשיפה והיא יצאה שלילית.

היתה לי הפוגה של כ-3 ימים בכל התסמינים ואח"כ הם חזרו - בחילות, כאבי בטן (בעיקר באיזור אמצע הבטן או בבטן התחתונה - מרגיש כמו מעיים), שלשולים מדי פעם (רובם לא מיימיים) וכאבים בגוף.

היום אני חודש וחצי לאחר תחילת הופעת התסמינים. בשבוע האחרון הייתי בטוחה שאני מבריאה - 4 ימים שהקיבה שלי היתה במצב תקין לגמרי. היו לי מעט כאבים בגוף.
    והלילה שוב חלה התדרדרות במצב - כל הלילה סבלתי מבחילות ושלשלתי מספר פעמים. והכאבים בגוף התחזקו.

האם יש סיכוי שמדובר בוירוס שלא חולף כל כך הרבה זמן?
    ואם לא, מה זה יכול להיות? אילו בדיקות אני יכולה לעשות?
    האם קיימת מחלה שמשלבת את כל התסמינים שאני מתארת?

יש לי תור לרופא גסטרו לעוד הרבה זמן ואני לא יודעת מה לעשות בינתיים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות מעיים וכאבים בגוף

הוספת תגובה

• למה הכוונה בדיקת נשיפה???

נויה
    21/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת נשיפה

ד"ר טיומני
    21/09/2010

שלום נויה
    בדיקות נשיפה יכולות להיות שונות לכן קשה לענות אך מה ששכיח זו בדיקת נשיפה לגילוי חיידק הליקובקטר פילורי ואין לזה קשר למעי הגס
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות מעיים וכאבים בכל הגוף

ד"ר טיומני
    21/09/2010

שלום רב
    סיפור קליני שלך מרשים אך כמובן חסרים פרטים רפואים
    באמת רושם של מחלה וירלית או זהומית אחרת(למשל וירוס של מחלת הנשיקה -EBV יכול להימשך הרבה זמן). כדי להיווץ עם רופא מומחה למחלות זהומיות או יעץ על של הקופה שלך במחלות פנימיות-יש בכל קופה -תבקשי מהרופא משפחה או תפני פרטי למנהל מחלקה פנימית ואז קבלי חזרה במסגרת ביטוחים בקופות

בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו