קוליטיס מדכאת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוליטיס מדכאת
    עודד
    17/07/2010

מזה 6 שנים סובל מקוליטיס 25 ס"מ צד שמאל מטופל כיום בראפסל מינון 4 גר ליום ואימוראן 3 פעמים ביום. לפני שנתיים לקחתי סטרואדים(פרדניזון) במשך 6 חודשים ללא פיתרון ניסיתי גם פרוביטיקה VSL וגם זה לא בדיוק עזר ניסיתי דיקור והומופאתיה כלום, דיאטנית גם לא בדיוק עזרה
    אני איש מכירות שמתחיל את היום שלו רק ב9.30 בבוקר בגלל ריצות בלתי פוסקות עד 6 יציאות בבוקר מיואש לא יודע מה לעשות אין לי כוח יותר להמשיך כל החיים שלי השתנו מפחד לצאת מהבית
    מטופל אצל ד"ר אבני שכנראה גם הרימה ידיים
    חברים אולי לכם יש פתרון או ידע לעזור לי אני בן 45 ומרגיש עייף כל הזמן בבדיקות דם ברזל נמוך פריטין נמוך
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוליטיס מדכאת

הוספת תגובה

• קוליטיס

ד''ר אליזה טיומני
    18/07/2010

עודד שלום
    תבוא למרפאתי לפי טלפון שמופיע בסוף ואני אנסה לעזור לך -ננסה דרך אחרת
    בברכה ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוליטיס

עודד
    24/07/2010

שלום עודד! גם אני סובל מהמחלה כבר 30 שנה עם דלקת 45 ס''מ בצד שמאל לפעמים הייתה מגיעה ל90ס''מ מטופל עם כדורי סלאזופרין, ממליץ ללכת ליעוץ פרטי אצל פרופ'' סקפה מאסף הרופא, אם יש לך מכבי זהב או כללית פלטניום אתה מקבל החזר חלקי. תיהיה בריא.{ אני מכיר טוב מאד את המחלה}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו