מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה של מלאות בבןרון16/11/2007
שלום רב,
אני פונה אלייך לאחר ביצוע מספר רב של בדיקות (אולטראסאונד בטן עליונה - תקין)
בדיקות דם - תקינות כולל מחלת צלק
בדיקת HP תקינה
בדיקת שתן וצואה כולל פרזיטים.
יש לי מזה ככמה חודשים תחושה של מלאות בבטן גם אחרי שאני הולך לשירותים זה יכול להמשיך , כמובן שהתחושה לא כל היום אלא בשעות לא מסוימות , יש לי גם כאבי גב במיוחד במרכז הגב ותחושה קלה של כאב ראש מאחורה גם מופיע וחוזר במשך היום.
רציתי לברר האם יש איזה שהיא הערכה על מה מדובר ?
הייתי אצלך גסטרואנטרולוג לפני כחודש והוא אמר לחזור אליו עוד כחודש ולא הייתה שום אבחנה, אבל מפאת ההמתנה הארוכה שאני עדיין מחכה לתור שלי רציתי לברר אם העניין דחוף ?
תודה על התיחסותך...,רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלאות בבטן
ד''ר שמואל אביטל19/11/2007רון שלום,
התלונות שלך יכולות להתאים לתסמונת המעי העצבני (IBS SYNDROMׂ ) עם זאת אני לא יודע מה גילך ויתכן שיש צורך בביצוע קולונוסקופיה.
בברכה
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה:
רון19/11/2007קודם כל תודה על תשובתך, אני בן 24 ואני חש ככה כבר כחודשיים אכן אמרו שזה יכול להיות מעי רגיז .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
רון19/11/2007שלום דוקטור אני בן 24 ואכן נבדקתי אצל רופא המשפחה והא חושב שזה מעי רגיז.
אבל רציתי לברר כיצד זה יכול לגרום לחולשה ועייפות ?
ואיך אפשר לדעת שאין צורך לעשות בדיקות נוספות היות והמצב לא משתפר.
תודה על התיחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
ד''ר שמואל אביטל25/11/2007רון שלום,
ישנן תרופות ל"הרגעת המעי" וכדאי כפי שציינתי קודם להיוועץ בגסטרואנטרולוג. חולשה ועיפות הן בד"כ לא תלונות קלאסיות למעי עצבני וכדאי לוודא שכל בדיקות הדם הינן תקינות.
דר אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?