אנא עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עזרתכם
    חני
    19/10/2010

בת 34 , אמא לשניים,סובלת מטרשת נפוצה ומקוליטיס. בשבוע האחרון אני מרגישה לא טוב, חולשה כללית וכאבי ראש משך כל היום וכאבי שרירים וחום 38.2 עד 38.5 לקראת ערב, אתמול אף "הגדלתי" לעשות עם חום שעלה גם בשעות הלילה. יחד עם זאת, כבר כמה ימים שאני מבחינה בהתקף של קוליטיס, לפני יציאה נורמלית, נוזל מימי שיש בו המון דם. הרופא שלי מאוד אטום ולצרי גם היחיד במקום מגוריי. אני יכולה לספר שהאבחון נעשה לפני 3 שנים לאחר ש"אנסתי" אותו לבצע קולונסקופיה, מאז אני לוקחת כדורי רפאסל וכיש התלקחות סטרואידים. אני רוצה לשאול אתכם אם אין דרך אחרת לטפל? אולי כדורים אחרים? הבנתי שרפאסל גורם לשיבושים הורמונליים? בנוסף אני בטיפולי פוריות. האם יש קשר בין התחושה הכללית שציינתי מעלה, חום הגוף וההתקף המדובר? כמו שהבנתם אני למודת סבל ולא רוצה להרע לגוף שלי עם כל כמות הסטרואידים שאני מקבלת. אנא עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא עזרתכם

הוספת תגובה

• אנא עזרתכם - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    22/10/2010

שלום לחני
    הסיפור של והמחלה שלך מאוד מרשימים-כאילו את מתקשרת ממאה שעבר מיעירות אמזונה.....
    את בהחלט זקוקה לטיפול טוב יותר וחדיש יותר . אם את הורופא שלך לא בראש אחד -אין טעם להמשיך -אני בטוחה שלמען בריאותך חייבים לנסוע אולי רחוק יותר לקבלת לטיפול רפואי מתקדם יותר!! ובהקדם!!!
    קחי החלטה ותפעלי !!!
    אני אפילו לא יודעת איפה את מתגוררת
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו